PAKROVIMO VAIZDAI
Namų Ūkio Merchandises

Animacinių filmų Triušis Karšto Vandens Maišelį Žiemos Pliušinis PVC Sutirštės Buitiniai Vandens Maišelį Apsaugos Šildytuvas

(0 Atsiliepimai)
€2.97 €1.54

Žymos:

Prekės kodas:t2587

Produkto specifikacijos:

Medžiaga: Pliušas (100% poliesterio pluošto) vidinis linijinės (sutirštės gumos medžiagos)

Talpa: 400 ml žymės

Dydis: 21 * 20cm

Izoliacija: Apie 4-8 valandas

Spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje

Produkto savybės:

1. Karšto vandens maišelį izoliacijos poveikis: Šis karšto vandens maišelis yra pagamintas iš storos sprogimų PVC medžiaga, kuri turi puikų izoliacijos efektas.Ji gali išlaikyti šilumą ilgą laiką po botokso karšto vandens, padeda sumažinti skausmą, sumažinti raumenų skausmingumas, arba suteikti šiltas komfortą.

2. Saugus ir patikimas dizainas: Šis karšto vandens maišelį priima naujausią saugos dizaino, kad būtų užtikrinta sauga naudojimo metu.Ji turi aukštos kokybės sprogimų funkcija, ir net jei ji įtrūksta netikėtai, tai nesukels jokios žalos.Vartotojai gali naudoti jį su pasitikėjimu.

3. Lengva naudoti ir prižiūrėti: Šis karšto vandens maišas paprastas dizainas ir yra paprasta naudoti.Ji yra lanksti vandens įpurškimas sąsaja, kuri gali lengvai įleisti karšto vandens ir nustatyti antspaudas.Be to, karšto vandens maišelį, taip pat gali būti išardyti ir išvalyti, siekiant užtikrinti, švara ir lengva ilgalaikės priežiūros.

4. Mielas animacinių filmų išvaizda: išvaizda karšto vandens maišelį priima mielas animacinių filmų dizainas, tinka naudoti namuose arba kaip dovana vaikams, draugams ar artimiesiems.Savo patrauklios išvaizdos leidžia mados ir praktinių šiltas pasirinkimas, todėl žmonės jaučiasi laimingi ir atsipalaidavę.

5. Aukštos kokybės: Tai karšto vandens maišelis yra patikimos kokybės, patvarus ir tinka komerciniais ar asmeninio naudojimo.Ar kaip prekybininkas ar individualus vartotojas, jūs galite mėgautis vertę už pinigus, pirkimo patirtį.

Dėmesio:

1. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti skirtumas apie 1-3cm.Dėkojame už jūsų supratimą!

2. Dėl skirtingų monitorių, įsidėmėkite, kad nuotraukos gali neatitikti faktinių spalva projekto.

Į paketą įeina:

1 * Karšto vandens maišelį

.

  • Medžiaga: PVC
  • Tipas: Ranka Atšilimo
  • Modelio Numeris: Karšto Vandens Maišelį
  • Produkto Tipas: Vandens pripildymo Karšto vandens Maišelis
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių