PAKROVIMO VAIZDAI
Namų Ūkio Merchandises

Kietojo Naujesnis Aromaterapija Kvepalų Ilgalaikį Deodorization Tualetas Miegamojo Spinta, Spintos Spintos Automobilių, Namų Tualeto Oro Dezodorantas

(0 Atsiliepimai)
€12.39 €6.19

Žymos:

Prekės kodas:t6484

Kulka Taškų:

1.Adsorbcijos Garantija: Užtikrinti, kad jūsų drabužiai dažnai užuosti gerai išlaikytas, su mūsų spinta dezodoryzujący.Jo galingas adsorbcijos ir skilimo funkcija užrakina šaltinis kvapas ir skyla molekulės, į nekenksmingas tie.

2.Natūralus Aromatas: Mūsų Spinta Dezodoryzujący Kvapo Neutralizavimo yra pagamintas iš natūralių augalų ekstraktų, kurie išleidimo elegantiškas aromatas, puikiai tinka mamoms ir kūdikiams.Augalų ekstraktai nuolat skleidžia aromatą, kaip išlaikyti savo spinta gerai prižiūrimi ir malonus ilgiau.

3.Patvarus Kvepalų Difuzijos: Mūsų Spinta Dezodoryzujący Kvapas Eliminator ' s 360 laipsnių erdvinio garso skleidžia aromatą, pašalina kvapą ir išsaugo kvepalų per 90 dienų.Atsisveikinti su dažnai pakeitimus ir "labas" tam, ilgalaikis, ilgalaikio šviežumo su visų laukų užpildyti puikūs kvapas savo spinta.

4.Super kompozicijas gaivikliai: derinant binchotan adsorbcijos ir neigiamų jonų išleidimo, mūsų spinta dezodoryzujący suteikia super-strength deodorization.Įrengta dviguba ertmės funkciją, kvapo neutralizavimo veiksmingai sugeria ir skyla kvapo, kad jūsų spinta kvapo, gerai išlaikytas ir švarus.

5.Lengvas Kvapas Pašalinimas: atsisveikinti su spinta kvapus su šiuo praktinių ir patogus dezodoryzujący.Skirtos, kad tilptų kiekvieno kampo nepažeidžiant drabužių rodymas, tai tvirtas, supakuotas dėžutėje, užtikrina veiksmingą kvapo panaikinimas.Išlaikyti savo spinta gerai išlaikytas ir švarus, su lengvumu.

Išlaikyti savo spinta kvapo, gaivus su mūsų Spinta Kvapo Neutralizavimo!Pagamintas iš natūralių augalų ekstraktų, jis neutralizuoja kvapą molekulių ir išskiria neigiamus jonus, yrančių juos į nekenksmingas molekules.Kiekvienas laukelis yra užpildytas su puikiais kvepalų ir yra kietas gabalus, kurie sugeria kvapą.

Specifikacija:

1. Produkto pavadinimas: Spinta Dezodoryzujący Kvapas Eliminator

2. Aromatas: Žalioji arbata, persikų, citrinų, uoga

3. Grynasis kiekis: 120g

4. Gaminio dydis: 13X2X12cm/5.12*0.79*4.72 cm

5. Tinkamumo laikas: 3 metus

Produktų Sąrašas:

1*Spinta Dezodoryzujący Kvapas Eliminator

Pastabos:

1. Dėl skirtingų apšvietimas ir ekrano parametrai, produkto spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

2. Dėl skirtingos rankinis matavimas, prašome leisti 1-3cm dydžio skirtumas.

.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Modelio Numeris: Spinta Dezodoryzujący Kvapas Eliminator
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių