PAKROVIMO VAIZDAI
Namų Tobulinimas

Aukštos Kokybės Vonios Kambarys Automatinio Nuplovimo Wc Rinkiniai

(0 Atsiliepimai)
€19.79

Žymos: nuplovimo wc rinkiniai

Prekės kodas:t9796

Svarbiausia informacija Garantija: 2 metai Išplėstinė Funkcija: Automatinis, Deodorization vandens nuleidimo Greitis: 3.0-6.0 L vandens nuleidimo Mygtukas Tipas: Viršutinis-paspaudus Du-end Tipo Po pardavimo Paslaugos: techninė pagalba Internetu, Nemokamai atsarginės dalys, Grąžinimo ir keitimo Programą: Vonios Kilmės Vieta: Zhejiang, Kinija Modelio Numeris: YD-602 Medžiaga: Plastiko Montavimo Tipas: Sienos Montuojamas Funkcija: Automatinis valdymas, Dual Flush, Tochless flush Spalva: Matinė Juoda Produkto Pavadinimas: Tochless tualetas rinkiniai Įtampa: 6VDC Indukcijos Atstumas: 30-50cm Pristatymo Laikas: 7 dienų OEM: Rengiama Produkto tipas: Wc Tualeto automatinė

Wenzhou Yuanjing Protingo Namo Co., Ltd", įkurta 1983 m. ir įsikūręs Wenzhou Zhejiang, Kinija.Mes buvome pirmieji ir geriausi Kinijos bendrovės, kurie sukurti jutiklių moduliai, jutiklis, maišytuvas, jutiklis, pisuarų, rankų džiovintuvas, muilo dozatorius ir pan.Be to, mes esame Kinijos aukštųjų technologijų įmonės su keliais naudingojo modelio patentų ir išradimų patentų.

Mes yra sukurta siekiant suteikti jums profesionalią, protingas, ekologiškus ir kokybiškus virtuvės ir vonios kambario jutiklis santechnikos prekes.Mes taip pat skirta teikti profesionalias pažangi vandens sprendimus įmonių virtuvėje ir vonios kambarys srityse.Mes esame pasiryžę pagerinti savo gyvenimą su pažangi vandens tirpaluose.

Q1: Yra, jūs prekybos įmonė, ar gamintojas?

A: Taip, mes esame profesionalų jutiklis sanitariniai dirbiniai gamintojas.Mes tiekiame mechaninė rankų džiovintuvas, automatinė, maišytuvas, jutiklis showers ir tualeto plovimo mašina.Mes turime 2 gamyklų Fuzhou ir Kinija.

Q2: Galime vietoje teismo, kad padaryti kai kuriuos tyrimus?

A: Žinoma, mes turime išbandyti mūsų produktus daug sąlygų, taip pat galite atlikti daugiau bandymų.Paprastai, teismo tvarka taip pat pasveikino.Mes norėtume daugiau naujų klientų, vietą, teismo tvarka.

Q3: Ar jūs sutinkate su OEM kad?

A: Taip, žinoma.Mes teikiame įvairių OEM paslaugas.Galite tinkinti savo mėgstamą modelius arba sukurti naują modelį su mūsų profesionalių technologinės paramos.Mūsų R&D skyrius ir gamybos departamento darys kartu, siekiant užtikrinti kokybišką ir laiku.

Q4: Kokia jūsų mokėjimo terminus?

A: T/T, L/C ir nepastebimoje ir "Western Union" yra mūsų įmonės.

5 klausimas: Kas yra jūsų pristatymo sąlygos?

A: EXW, FOB, CFR, CIF, DDU.

K6: Kaip apie savo pristatymo laiką?

A: 35 dienų konteinerių kad, 7-10 dienų imties tvarka.Konkrečius pristatymo trukmė priklauso nuo elementų kiekio ir jūsų užsakyme.

Q7: Ar jums siūlome garantija produktų?

A: Taip, mes siūlome 2years garantija, kad mūsų produktų.

Q8: Kaip padaryti, kad mūsų verslo ir ilgalaikius gerus santykius?

A:1. Mes nuolat geros kokybės ir konkurencinga kaina, užtikrinti mūsų klientų naudai.

2. Mes gerbiame kiekvieną klientą, kaip mūsų draugas, nuoširdžiai ir tikimės ilgalaikio verslo ir susidraugauti su savimi, nesvarbu, kur jūs kilę iš

.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Įtampa: 6VDC
  • Modelio Numeris: YD-602
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Tipas: Vonios Aparatūros Rinkiniai
  • Pagrindinė Medžiaga: Keramikos
  • Paviršiaus Apdaila: NĖRA
  • Indukcijos Atstumas: 0-70CM
  • darbo: touchless
  • Prekės Pavadinimas: GORENCY
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių