PAKROVIMO VAIZDAI
Namų Tobulinimas

Šampūnas Baro Savininkas Dvigubo Sluoksnio Stiprus Kempinės Laikiklis Prie Sienos Tvirtinamas Muilo Atveju, Drenažo Skylę Muilo Konteinerių Muilo Užsklanda

(0 Atsiliepimai)
€12.22 €6.11

Žymos:

Prekės kodas:t19143

Kulka Taškų:

1. Storas ir atsparus Vandeniui: Apsaugoti savo muilo juostą nuo sugadinimo su mūsų muilas baro savininkas.Mūsų jokių deformacijų, ABS patiekalas yra storas ir tvirtas, atsparus vandeniui ir oilproof todėl daugkartinio naudojimo ir ilgalaikis.Atsisveikinti su švaistomi muilas.

2. Dvigubos Plokštelės Dizainas: Laikykite savo muilas sausai su šiuo smart muilo baro savininkui, kad suprojektuotas su dvigubu lovelių sistema ir tuščiaviduriai dugno drenažo.Lengvai nuimamas, tai taip pat lengva valyti arba judėti.

3. Stipri Siurbimo: ur muilo baro savininkas naudoja puikus TPE siurbimo puodeliai-tai tvirtas ir patikimas sukibimas ir gali palaikyti iki 11 kg.Išlaikyti savo skaitiklius, švarus, paprastas.

4. Lengva Įdiegti: Šis muilas baro savininkas tvirtai prilimpa prie sienos tvirtas siurbtukas.Jums tiesiog reikia paspausti siurbtukas išspausti orą ir sausas lygios sienos iki sumontavimo.Tada, jūs galite mygtuką du muilo dėžės ir mėgautis dušu.

5. Multi-Purpose ir Universalus : Šis muilas baro savininkas gali būti lengvai įrengti ant įvairių paviršių, pavyzdžiui, sienų apdailos plytelės, nerūdijančio plieno, poliruoto metalo, veidrodis, lygaus paviršiaus, stiklo, ir daugiau.Jis tinka įvairių dydžių ir formų muilas, muilas ir kitos vonios produktus.

6. Šis muilas savininko funkcijas, Dvigubos Plokštelės Dizainas.Jo stipri siurbimo tvirtai prilimpa prie sienos plytelės ir išvengti deformacijos.Nr gręžimas reikia!Išlaikyti savo dušo tvarkingas ir organizuotas su šiuo patikimas produktas.

Specifikacija :

1. Pavadinimas: Šampūnas Baro Savininkas

2. Stilius: dvigubo sluoksnio

3. Spalva: geltona balta

Pakavimo Sąrašas:

Šampūnas Baro Savininkas x1

Pastaba :

1. Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva produktas gali šiek tiek skirtis nuo spalvų, kaip parodyta paveikslėlyje.Ačiū!

2. Dėl vadovo matavimas, matavimo nuokrypis 1-3cm yra leidžiama.

.

  • Tipas: Vonios Lentynos
  • Įdiegti Stilius: Prie Sienos Tvirtinamas Modelis
  • Modelio Numeris: šampūnas baro savininkas
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiaga: ABS
  • Pakopų skaičius: 5-Sluoksnis
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių