PAKROVIMO VAIZDAI
Spausdinimo Produktų

3D Meno Kalendorius 2024 Stalinis Kalendorius Su LED Žibintai Kūrybos "PASIDARYK pats" Knyga Drožyba Artsy Pagalvėlės, Stalo Apdailos Namas Skulptūra Dovana

(0 Atsiliepimai)
€41.67 €23.34

Žymos:

Prekės kodas:t97105

Produkto Aprašymas: 3D Meno Kalendorius 2024 Stalinis Kalendorius Su LED Žibintai

specifikacijos

Medžiaga: Popierius

Dydis: 9.8 * 9.8 * 8.5 cm

Savybės:

1. [2024 Kalendorius] Kai jūs naudojate mūsų laikas, kalendorius, ne sticky notes ir kalendorius bus nuplėštas, ir jūs ir toliau gauti ir netikėtumų fun.By iki šių metų pabaigos, žavingas modelis bus pristatytas, atsižvelgiant jus į fantastikos pasaulį, pilną žavesio ir produktyvumo!

2. [Išskirtinį Meistriškumą] Į 2024 stalinis kalendorius priima aukštos kokybės specialaus popieriaus, popieriaus pjaustymo technologija, papildyta įvairių spalvų dekoratyvinis popierius ir gražių formų, pridurdamas, žavesio visam stalinis kalendorius, kuris gali pritraukti kieno nors dėmesį.Tai yra akrilo apsauginį kiautą, kad yra apsauga nuo dulkių ir praktinį pagrindą.

3. [Apšviesti Savo Vaizduotę] Šis laikrodis kalendorius yra įrengta touch jungiklis apačioje, leidžia minkštųjų švyti priimti jus į magišką karalystę, skatinti kūrybiškumą ir švirkščiamųjų žavinga atmosferą į savo kambarį.Reikia 2 AAA baterijos (neįtraukta).

4. [Advanced Apdailos] kalendorius yra išspausdintas ant lengvai neplyštų popieriaus.Jūs galite rašyti ką nors ant popieriaus, kaip nešiojamojo kompiuterio.Ji yra labai tinkama, turi būti ant stalo ar lentynoje ilgą laiką, kaip ir daug dėmesio.Įvairių formų, laiko tarpsnių kalendoriai ir unikali knyga atkreipia dėmesį gali patraukti kieno nors dėmesį, įrašyti ir priminti svarbius dalykus.

5. 【 Kūrybos Dovanų Pasirinkimą 】, Kad 2024 chronometras kalendorius medis yra puikus pasirinkimas gimtadienius ir ypatingas šventes.Tinka visų amžiaus grupių asmenims.Siųsti vaizduotės ir praktinės dovanos švenčių, pavyzdžiui, Kalėdų, Padėkos, jubiliejai, ir Valentino Diena!

Dėmesio:

Dėl daugelio veiksnių, pavyzdžiui, ekrano šviesumo ir apšvietimo ryškumą, tikroji spalva produktas gali nežymiai skirtis nuo nuotraukos, rodomas svetainėje.

2. Prašome leisti nedideli skirtumai tarp duomenų ir rankinis matavimai.

Į paketą įeina:

Creative 3D Kalendorius * 1

.

  • Tipas: Spausdinti Kalendorius
  • Stilius: Stalo Kalendorius
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Modelio Numeris: E
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių