PAKROVIMO VAIZDAI
Baldai

Vyno Iškylą Lentelėje Nešiojami Mediniai Vyno Lentelė Nuimamas Mediniai Iškylą Lentelėje Stiklo Laikiklis lauko Šampano Pikniko Užkandžių Stalo

(0 Atsiliepimai)
€42.17 €21.08

Žymos:

Prekės kodas:t8612

Kulka Taškų:

1. 2-in-1 Dizainas: Mėgautis romantišką iškylą su jūsų artimuosius su šio vyno lentelę, kuri gali lengvai tilpti 2 vyno taure, 2 buteliai vyno ir užkandžiai.Lentelės gali būti naudojamos gaminant sūrio, vaisių, riešutų arba kitų užkandžių.

2. Rankenos dizainas: Greitas ir patogus nustatyti ir atlikti.Vyno iškylą lentelėje yra rankena, dizaino, kuri leidžia lengvai pasiimti ir perkelti.Jūs galite mėgautis romantiška iškylą su savo artimuosius, bet kur, kur jūs norite.

3. Nuimamas Dizainas: Šis vynas stalo stovas yra pagamintas iš žalio medžio plokščių, kurios gali būti lengvai išardomi ir surenkami lengvą perkėlimo ir saugojimo.Jūs galite mėgautis savo vyno iškylą kur norite su šiuo patogus ir elegantiškas stalo.

4. Dovana šeima ir draugai: Šis vynas iškylą lentelėje yra lengva atlikti ir nustatyti, todėl idealiai tinka romantišką pasimatymą ar iškylą su savo geriausiais draugais.Tai puiki dovana šeima ir draugais, kurie naudojasi lauko iškylų ir vyno degustacija.

5. Platus Naudojimas: Šis vynas iškylą lentelėje yra ne tik tinka lauko, paplūdimio, kempingo, ir kitais atvejais, bet taip pat galite įdėti užkandžių, sūrio, vaisių, ir daugiau.Mėgautis atpalaiduojančia iškylą su savo artimaisiais bet kuriuo metu, bet kurioje vietoje.

Aprašymas:

Mūsų 2 in 1 Dizainas Iškylą Vyno Stiklo Laikiklis yra puikus vyno ir sūrio dovanų aksesuaras.Su patogia rankena dizainas ir vynui, stalo stovo, tai idealiai tinka lauko piknikus ar patalpų susibūrimai.Šis universalus laikiklis galite taip pat vieta užkandžiai, todėl būtina turėti bet vyno entuziastai.Pasiruoškite mėgautis savo mėgstamą gėrimą su lengvumu!

Specifikacija:

1. Pavadinimas: iškylą vyno stiklo laikiklis

2. Spalva: Medžio (pušis), bambuko

3. Medžiaga: mediena/bambuko

4. Grynasis svoris: Bambuko: 860g Pušies: 480g

Sąrašas:

1 x Vyno Iškylą Stalo

.

  • Konkrečias Naudojimo: Lauko Stalas
  • Išvaizda: Modernus Stilius
  • Bendro Naudojimo: Lauko Baldai
  • Apdailos Medžiagos: Mediena
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiaga: Mediena
  • Sulankstyti: No
  • Modelio Numeris: Vyno Iškylą Stalo
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių