PAKROVIMO VAIZDAI
Baldai

80Pcs Sutirštės Baldai Tūptinės,Nagų Apie Slankiklį Trinkelėmis Grindų Medinių Kojų Pėdų Kėdės, Stalo, Sofos(18Mm Ar 0.7 Colių,Balta)

(0 Atsiliepimai)
€17.17 €10.99

Žymos:

Prekės kodas:t43814

80Pcs Sutirštės Baldai Tūptinės,Nagų Apie Slankiklį Trinkelėmis Grindų Medinių Kojų Pėdų Kėdės, Stalo, Sofos(18Mm Ar 0.7 Colių,Balta) DAUGIAFUNKCĮ-Anti-slip,kelią nuo marring ir įbrėžimų,sumažina trintį vibracijos & triukšmo, kai juda baldai, kėdės, stalai ir prailginti gyvenimą jas ir grindų.

PRIVALUMAI-Trunka kur kas ilgiau nei klijuoti ant pagalvėlės ir lengviau pakeisti.Jis sugeria smūgio papildomų bamperis trinkelėmis.

LENGVA NAUDOTI-Lengvai montuojamas ant dugno, mediniai Baldai, Kėdės, Stalai švelniai kala.

KOKYBĖS MEDŽIAGA-Aukštos kokybės tvirto anglinio plieno vinis,aukštos pareigos Nailono trinkelėmis.Vinis buvo integruotas į Nailono padas,kuris užtikrina ilgaamžiškumą,patvarumą ir moistureproof.

ŠILTAS PATARIMAS-geriau iš anksto bandomieji gręžimo skylę kietmedžio išvengti nagai nuo lenkimo,ar baldų kojos iš krekingo žalą.Prašome įdėti produktus nuo vaikų aštrių nagų.

Spalva: balta + juoda

Medžiaga: ABS

Pakuotės Turinys:

80 * Kojų nagų

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių