PAKROVIMO VAIZDAI
Automobilių Plovimas Ir Priežiūra

Handbreak Kovos Vagystės Automobilio Spyna Universali Automobilio Saugos Užraktas Sunkiųjų Secuirty Spynos Auto Metalo Ir Gumos Secuirty Spynos

(0 Atsiliepimai)
€40.05 €20.02

Žymos:

Prekės kodas:t7872

Kulka Taškų:

1. Atsparus įbrėžimams Medžiaga: rankinis Stabdis Automobilių Užraktas yra pagamintas iš aukštos kokybės metalo ir gumos medžiagos, tvirtas, patvarus, kovos su įbrėžimams, dilimui, ir nėra lengva rūdžių, galėsite apsaugoti savo automobilį.

2. Sauga ir apsauga nuo Vagystės: Šio automobilio rankinis stabdis spynos plieno adata viduje spyna, kurią sunku būti atidaryta ar žalą vagys.Ji taip pat turi anti-lock struktūrą, kuri neleidžia transporto priemonė buvo pavogta ar perkelti be jūsų sutikimo.

3. Greita ir Paprasta: du raktai prie užraktas, galite ją lengvai įdiegti ir pašalinti jį per kelias sekundes, todėl patogu atsarginę kopiją.Tai yra labai patogu.

4. Nešiojamų Saugojimo: Jūs galite lengvai atlikti šį rankinis stabdis užraktas su tavimi visur, kur jums eiti, nes jis yra mažo dydžio ir šviesos svorio.Ji neužima daug vietos jūsų automobiliui ir gali būti laikomi patogioje vietoje.

5. Plačiai Naudojamas: Šis automobilis anti-theft rankinis stabdis užraktas gali būti įrengtas ant lock tipo vairai ir pavarų pozicijas visų rūšių automobilių, sunkvežimių, ir off-road transporto priemonėms, nesirūpindami neatitinkančius problemų.

Aprašymas:

Apsaugoti savo automobilį nuo vagystės su šiuo anti-rust rankinis stabdis užraktas.Ji plieno adata viduje užraktas, kuris neleidžia rankinis stabdis nebūtų išleistas.Ji yra lengva įdiegti ir pašalinti su raktu.Jis yra mažo dydžio ir tinka visų rūšių automobiliai.

Specifikacija:

1. Produkto Pavadinimas: Rankinis Stabdis Automobilių Užraktas

2. Gaminio medžiaga: metalas, guma

3. Produkto svoris: apie 900g

4. Pakuotės dydis: apie 40*12*8cm/15.74*4.72*3.15 colių

Pakavimo Sąrašas:

1pcs*rankinis Stabdis Automobilių Užraktas

Pastabos:

1. Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva produktas gali šiek tiek skirtis nuo spalvų, kaip parodyta paveikslėlyje.

2. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti matavimo nuokrypis 1-3cm.

.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Tipas: Shift Lock
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių