PAKROVIMO VAIZDAI
Automobilių Plovimas Ir Priežiūra

Prekinis, Galinis Stiklo Deicer Purškimo Auto Priekinio Stiklo Apsaugos Nuo Apledėjimo Sprendimas Greitai Ir Lengvai Tirpsta, Ledo, Šalčio Ir Sniego Minimalus Grandymo Pagerinti

(0 Atsiliepimai)
€12.58 €6.28

Žymos:

Prekės kodas:t31088

Kad žiemos rytais lengviau su mūsų deicer purškimo automobilių stiklai!Užtikrinti, kad jums sutaupyti laiko ir vargo, kai nuo apledėjimo savo automobilį, purškiant jį tolygiai ant stiklo.Mūsų formulė suteikia papildomą apsaugą ir informuotumą, todėl jis puikiai tinka priekiniai stiklai, išmetimo vamzdžiai, baldai, stiklas, spyna skyles, veidrodžiai, žibintai, ir viso kūno.

Savybės:

Grynasis kiekis: 60ml

Rezultatas : tirpsta ledas ir pašalina sniegą

Tinkamumo laikas: 3 metus

Laikymas: Laikyti vėsioje ir sausoje vietoje

Sąrašas:

1 x deicer purškimo už automobilio priekinio stiklo

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Koncentruota aukštos kokybės formulę: Mūsų de-icer spray yra koncentruota aukštos kokybės formulę, kuri greitai ištirpsta ledas, todėl jį lengva ir patogu jums de-ice automobilio stiklų ne kartą.

2.Papildoma Apsauga: Apsaugoti jūsų priekinio stiklo iš ledo ir sniego su mūsų deicer purškimo už automobilio priekinio stiklo.Purkšti prieš važiuojant dėl geresnio matomumo.Specialiai sukurta, kad greitai išlydyti ledinis statyti-ups, ir išvengti pakartotinio užšalimo.Vairuoti saugiai aiškią šią žiemą.

3.Lengva naudoti: Spray " de-icer tolygiai ant stiklo ir palaukti keletą minučių, ledas tirpti.Tada nuvalykite stiklo sausu skudurėliu už aiškią ir saugią peržiūrėti.Greita ir lengva naudoti, jokio grandymo reikia.

4.Tirpsta ledas minutėmis: daugiau Jokio grandymo ledą nuo jūsų automobilio priekinį stiklą.Mūsų deicer purškimo už automobilio priekinio stiklo ištirpsta ledo minutes, todėl jūs galite gauti su jūsų diena.Tai lengva naudoti ir veiksminga, sutaupyti laiko ir energijos žiemą.

5.Platus papročiai: Aišku, ledą ir šerkšną nuo savo automobilio galiniai stiklai, išmetimo vamzdžiai, baldai, stiklas, spyna skyles, veidrodžiai, žibintai, ir viso kūno lengvai, naudojant šį multi-surface deicer purškimo.Puikiai tinka visų transporto priemonių, iš automobilių į dviračius.

.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių