PAKROVIMO VAIZDAI
Rašikliai, Pieštukai & Raštu Prekes

Vaivorykštės spalvų Pieštukai Vaivorykštės spalvų Pieštukai 10 VNT 4 Spalva 1 Spalvotų Pieštukų Rinkinys Art Piešimo, Spalvinimo Ir Eskizavimo

(0 Atsiliepimai)
€7.05 €3.52

Žymos:

Prekės kodas:t78288

Aprašymas:

1. Vaivorykštės pieštukai turi protingas ir ergonomiškos trikampio formos, minkštas ir švelnus apvadu, gali tilpti į jūsų delną na, ir padėti jums būti labiau stabili, o piešimo.

2. Multi-spalvoti pieštukai branduolys susideda iš keturių spalvų, raštu, įvairiais kampais suteikia jums įvairių spalvų ir paviršiaus spalvos kreives ir linijas.

3. Vaivorykštės spalvų pieštukai vaikams, tiek suaugusiems, tiek profesionalių dailės raiškos ir pradedantiesiems meno, švietimo dovanas, ypač tinka kuriančių vaikams ir pradedantiesiems kūrybiškumą ir vaizduotę įvairaus amžiaus.

Specifikacija:

Pavadinimas: Rainbow Pieštukai

Medžiaga: mediena

Svoris: 56 g (10 vnt.)

Dydis: apie 17,5 CM/6.89 Colių ilgio

Produktų sąrašas:

10 Vnt. * Vaivorykštė Pieštukai

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų, ten yra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.【Keturių Spalvų Pieštukų Šerdelės,】 Vaivorykštė Pieštukai, su keturių spalvų į vieną projektą, gali sukelti spalvinga kreives ir linijas.Savo raštu iš įvairių kampų, duos jums įvairių spalvų.

2.【Skatinti Vaikų Kūrybiškumą Plėtros】Spalvotu Pieštuku Vaivorykštė padeda studentams ar vaikų pagerinti savo vaizduotę ir kūrybiškumą, o piešimo ir annotating.Jis sukuria netikėtų staigmenų dažymas gamina įvairių spalvų.

3.【Aukštos kokybės Medžiagos,】 Vaivorykštės spalvų Pieštukai pagaminti iš natūralios medienos medžiagas, kurios yra saugios ir aplinkai draugiška žmogaus organizmui ir aplinkai, ir yra ilgaamžiai.

4.【Tilptų į Delną】, Kad ergonomiškas Vaivorykštės spalvų Pieštukai Vaikams gali tilpti jūsų delne gerai, ir padėti jums likti stabili, o piešimo.Ji yra patogi rankena.

5.【Kelias Programas】Multi Spalvoti Pieštukai tinka ir vaikams, ir suaugusiems.Jis gali būti naudojamas ne tik profesionalios meninės išraiškos, ar pradedantysis meno kūrinius, bet ir yra puiki dovana ir pan.

.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių