PAKROVIMO VAIZDAI
Rašikliai, Pieštukai & Raštu Prekes

Topografinė Kontūras Pratęstas Didelis Pelės Mygtukai Kompiuterio Klaviatūrą, Pelę, Kilimėlį, Kilimėlis su 1,5 mm neslidus 11.8x31.5Inch Juoda

(0 Atsiliepimai)
€17.49 €9.62

Žymos:

Prekės kodas:t93672

Pelės Padas Optimizuotas: Mūsų pelės mygtukai yra suprojektuoti su neslidžia guma bazės, minkštesnė medžiaga ir tvirtos siūlės kraštus.taigi, jums nereikės nerimauti apie tai slydimo, o jums dirbti ar žaisti.

Minkštesnė Medžiaga: Minkšta tekstūra siūlo patogus valdymas, leidžia jums eiti apie savo dieną, be jausmas, nuovargis.Jos aukštesnio meistriškumo užtikrina, kad ji bus atlaikyti sunkiųjų naudoti ilgą laiką.

Galima skalbti & Tvirtos: Šis kilimėlis yra pagamintas iš labai patvarių medžiagų, su konstrukcija, kuri yra atspari dėvėjimosi ir plyšimo.Jis gali būti lengvai plaunami ir išlaiko savo formą net po kelis valymus.

Sulankstomas ir Nešiojamieji: Jo, sulankstomas dizainas leidžia lengvai susikrauti ir pasiimti su savimi visur, kur jums eiti, todėl jūs niekada nepraleisite įveikti.

Dizainas: stilingas dizainas atrodo puikiai ir bus pridėti jutiklinio asmenybės-savo darbo srities.Gauti papildomą paramą ir komfortą šis Malonus Akiai Pelės Mygtukai.

Spalva:Juoda

Medžiaga:Guma+audinio paviršiaus

Dydis:Apie 80x30x0.15cm

Pakuotės Turinys:

1 x Pelės Mygtukai

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Modelio Numeris: Ilgai Pelės Mygtukai
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių