PAKROVIMO VAIZDAI
Kitos Sporto Šakos Ir Pramogos

Naujas Nardymo Akiniai Kaukė Pilna Veido Hd Anti Rūko Nardyti Su Kauke Po Vandeniu Kaukė Plaukimo Nardymo Įranga, Nardymo Įranga

(0 Atsiliepimai)
€14.75 €10.32

Žymos:

Prekės kodas:t68475

Kulka Taškų:

1.Ar nėra Nuotėkio: Švelnus bekvapis nardymo akiniai su skystu silikonu akiniai dirželis prisitaiko prie jūsų veido formos ir apsaugo nuo vandens nuotėkio, patogų tinka, o užkirsti kelią vandens pratekėjimo..

2.Patyrusiems Akių Apsauga: Įrengtas aukštas šviesos pralaidumo ir smūgiams atsparaus grūdinto stiklo lęšiai, šių nardymo akiniai pateikti aiškius povandeninio matymo.Anti-scratch danga užtikrina ilgaamžiškumą.Imtis savo nardymo patirties lygis su aukščiausios aiškumo ir patogumo.

3.Panoraminis Vaizdas: pasinerkite į grožio jūros su mūsų didelis rėmas plaukimo akiniai, kurie teikia panoraminis vaizdas.Skirtas suaugusiems, šie akiniai užtikrina patogią ir nepralaidžiose pritaikymas, užtikrinant, kad būtų malonus ir saugus patirties patobulintas vaizdo aiškumo.

4.Ergonomiškas Nardymo Akiniai: Mūsų nardymo akiniai ateiti su lanksčia ir reguliuojamas sagties dizaino, kad būtų užtikrintas šiltas pritaikymas būtų išvengta vandens prasiskverbimo.Mėgaukitės nepertraukiamas vaizdas povandeninį pasaulį, o nardymo patogiai ir užtikrintai.

5.Plačiai Taikomas, Nardymo įrangą: Mūsų nardymo įranga yra puikus žvejys, snorkelers ir nemokama narai.Skirta vaikams ir suaugusiems, šie akiniai pateikti aiškiai ir patogiai, atsižvelgiant į povandeninį pasaulį.Tinkamas maudytis ir plačiai taikoma visiems povandeninius nuotykius.

Mūsų Suaugusiųjų plaukimo Akiniai teikti patogiai ir aiškiai povandeninio matymo optimalų plaukimo patirtis.Su panoraminiu vaizdu ir lankstus, reguliuojami dirželiai, šie akiniai suteikti puikiai bet plaukikas.

Techniniai duomenys:

Produkto pavadinimas: Nardymo akiniai

Gaminio medžiaga: Grūdintas stiklas + skystu silikonu

Taikymo sritis: Snorkeling, nardymas

Taikoma žmonių: Paaugliams, suaugusiems

Gaminio dydis: apie 16x13cm/6.3x5.12 cm

Pakavimo Sąrašas:

1pcs * Nardymo masque

.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių