PAKROVIMO VAIZDAI
Kitos Sporto Šakos Ir Pramogos

Atgal Plaukimo Plaukti Saugos Plaukti Burbulas su Reguliuojamu 3 Sluoksnių Plaukti Diržai Vaikams Saugos ir Pagerinti Plaukimo Pasitikėjimą

(0 Atsiliepimai)
€31.41 €21.98

Žymos:

Prekės kodas:t130425

Savybės

【Saugos ir Patogiai】Mūsų nugaros plaukti su trys reguliuojami diržai, reguliuojamo dydžio, atsižvelgiant į vaiko poreikius, siekiant užtikrinti saugią ir patogią plaukimo aplinką vaikams ir padidinti jų pasitikėjimą savimi, baseinas.

【Aukštos Plūdrumo】atgal plaukti yra pagamintas iš aukštos kokybės putų medžiagos, spartus ir saugus, idealiai tinka vaikams, kurie bijo eiti į vandenį vien tik arba tik pradeda mokytis, kaip plaukti.

【Įdomus Dizainas】Šios plūdės yra specialiai sukurta vaikams, Tai plūdė specialiai sukurta vaikams, ir dizainas užtikrina maksimalų naudotojo ir patogus saugos, akį traukiantis modelis leidžia pamatyti, iš pirmo žvilgsnio vaiko padėtį baseinas, paplūdimys, ežeras, visada atkreipkite dėmesį į saugos vaikams.

【Plačiam Naudojimo】Vandens Pavaros atgal plaukti yra ne tik tinkamas maudytis mokymo ir pradedantiesiems, bet taip pat leidžia vaikus plaukti ir žaisti baseinas, taip, kad jie gali patirti įdomus plaukimo.Atgal plūdės gali būti naudojamas baseinai, paplūdimiai, ežerų, suaugusiųjų priežiūra yra privaloma.

【Lengva Nešiotis, Puikus Aptarnavimas】dydžio šis mažylis plūduriuojantis valdyba yra 12.09*0.8, lengvas ir lengvai atlikti, puikiai tinka 3-10 metų žaisti ar mokytis plaukti baseine.Jei yra kokių nors problemų su šia nustatyti, prašome nedvejodami kreipkitės į mus ir mes ją išspręsti kuo greičiau.

Apie pristatymo

1. Jūsų produktas bus siunčiami iš Kinijos, mes išsiųsti pagal Trinkeliumeistras.lt standartas

2. Jūsų užsakymas yra paprastai išsiunčiamas per 24 valandas, prašome būti kantriems.

3. Prašome leiskite man žinoti, jei turite kokių nors klausimų, mes ją išspręsti jums kuo greičiau.

Apie paslaugą

1. Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes pasistengsime atsakyti per 24 valandas.

2. Jei jums kyla kokių nors problemų, nesijaudinkite.Jūs galite susisiekti su mumis pirmą kartą.Pažadame, kad mes padarysime viską, kas įmanoma, siekiant padėti jums.

3. Prašome atkreipti dėmesį, kad laiko skirtumas tarp jav.Mes dirbti Kinijoje.

.

  • Tinka: Plaukimo Mokymo ir Pradedantiesiems
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių