PAKROVIMO VAIZDAI
Nešiojamieji Kompiuteriai & Raštu Pagalvėlės

Gėlių Sereise Šaldytuvas Memo Mokyklos Magnetiniai Bloknotai Šaldytuvas Memo Pad Magnetinio Pastaba Pad Bakalėjos Pirkinių Sąrašą Padas

(0 Atsiliepimai)
€5.77 €2.88

Žymos:

Prekės kodas:t67982

Tipas:Šaldytuvas Magnetinio Memo Pad

Medžiaga: Popierius

Svoris: 60g Atitin

Spalva:Kaip parodyta paveikslėlyje

Lapų Talpa: 50 Lapų/Pad

Pastaba Pad Dydis: Apie 7.5x14cm

Komplektą Sudaro: 1 Vnt Magnetinio Lipni Bloknotą Savybės: 100% brand new ir aukštos kokybės

MAGNETINIO NOTEPAD.Atrodo subtilus ir gražus, puošti savo šaldytuvą, o suteikti jums patogumo.Idealiai tinka namų virtuvės, valgomojo, biuro, kavinės, restoranas ir t. t.

PILNO DYDŽIO MAGNETAS.Reversas viso dydžio magnetas, kuris gali būti lengvai nustatoma įvairių metalų ir magnetinio paviršiaus, anti-mažėja ir stabilus, visada išlaikyti savo sąrašus saugi, be nukristi atidarę šaldytuvo duris.Rašyti sklandžiai, stiprus magnetinis.

DAUGKARTINIO NAUDOJIMO METODUS. 50 Lapų pamušalu kompensuoti dokumentus, daug vietos visiems jūsų poreikiams.Padaryti jūsų pirkinių sąrašo, to-do-list, kasdien tvarkaraščius, priminimus, pranešimus visus, kad.

SUBTILUS FRIGE APDAILA.Šį notepad yra puikus priminimas apie savo frige, durų priminimas, dekoratyvinis frige magnetas, biuro spintos, kartotekų spintos ir kt.Didelis pasirinkimas biuro tarnautojai, verslo moterims, ir vyrams, mokytojai ir kt.

PUIKI DOVANA.Puiki dovana pasirinkimas pardavimų darbuotojai, mokytojai, dizaineriai, menininkai, darbo sekretoriai, padavėja, moterų ir daugiau.Labai tinka Kalėdų, Kalėdų, Gimtadienio dovana reikmenys.

.

  • Stilius: Bloknotai
  • Klijais Arba Ne: No
  • Funkcija: Apdaila
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • pritaikyti: No
  • Magnetizmas: Taip
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių