PAKROVIMO VAIZDAI
Nešiojamieji Kompiuteriai & Raštu Pagalvėlės

3D Notepad Su Apšviesta Piramidės 3D Memo Pad Blokuoti Retro Kalėdų Dovana Gimtadienio Pažymi, Architektūros Biurų Popieriaus Pažymi, Q3Q1

(0 Atsiliepimai)
€21.53 €12.92

Žymos:

Prekės kodas:t91227

Specifikacija

Pavadinimas: 3D notepad su apšviesta piramidės

Medžiaga: popierius, akrilas

Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

Dydis: 8*8*4.3 cm/3.15*3.15*1.69 cm

Puslapiai: 157

Aprašymas

Įmontuota LED LEMPUTĖ: be naujo dizaino ir daugiau fizinių ir praktiška, ji taip pat šviečia su romantiška atmosfera namuose, ir piramidės pilis bus daugiau ryškus ir paslaptingas, kai įjungiate LED šviesos naktį.

Naudoti pastabas ar priminimus sau ir kitiems: paimkite rašiklį iš rašiklio laikiklis ant organizatorius ir užsirašyti svarbius dalykus priminti jums nėra pamiršti.Energingas ir ryškių spalvų, negalima ignoruoti, puikiai tinka mokykloms ir biurams.

PUIKI APDAILA: Kaip lengva naudoti biuro prekės kasdieniam naudojimui, tai yra ne tik užrašinę, bet ir meno kūrinys, apdaila, nedidelis dydis, neužims per daug jūsų biuro erdvę, tinka įvairiomis progomis, pavyzdžiui, patalpų arba patalpų ekranas!

GERIAUSIA DOVANA ŠVENČIŲ dienomis: 3D Notepad Pažymi, yra puiki dovana jūsų geriausias draugas, bendradarbis, mergina, paauglys, sesuo, dukra, motina, žmona, anūkė, ar sau.Gimtadienis, Valentino Diena, mokyklos Baigimo, Jubiliejaus, Kalėdų, Mamos Dienos Dovana jai ir jam!

Produktų Sąrašas:

1* 3D lipni pastaba

1*Akrilo ekranas dėžutę

1*Dovanų dėžutė

Gerbiami pirkėjas,Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.Jūs galite susisiekti su mumis ir gauti daugiau informacijos apie prekių .būsime pasiruošę atsakyti jums artimiausiu metu.

.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių