PAKROVIMO VAIZDAI
Meno Reikmenys

Sketch Pad 50-Lakštai Viršuje Spiralės Privalomas Sketchbook 8x12inches/21x30cm Meno Piešimo Popieriaus Bloknotas Meno Reikmenys

(0 Atsiliepimai)
€6.08 €4.26

Žymos:

Prekės kodas:t6695

Tai lengva naudoti ir turi storas, kietas puslapių, kurie leistų pakartoti plovimą, nepaliekant jokių žymių.Be to, tai švelnus akims, todėl tai puikus pasirinkimas visiems-dieną naudoti.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Piešimo Sketchbook

Svoris: apie 475g

Gaminio dydis: apie 21x29.8cm/8.27x11.73 cm

Medžiaga: medienos plaušiena, popierius

Kokios patarimai:

1. Dėl šių priežasčių monitoriaus spalvų temperatūrą, vaizdo kamera, aplinkos šviesos, ir fotografijos įgūdžių, gali būti nežymūs spalvų skirtumai nuotraukų iš kai kurių produktų.Spalva yra tema, kad tikrasis produktas!

2. Prašome leisti šiek tiek dydžio skirtumų dėl skirtingų vadovas matavimai

Pakavimo Sąrašas:

1*Piešimo Sąsiuvinis

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Lengvas vartyti: Lengvai pasukite puslapių su ritė privalomas ir įrankių , išvengti popieriaus kamščių.Nuplėšti puslapiuose be žalos dėka papildoma pavara .Priėmimo eskizavimo ir dalintis lengvas ir patogus su mūsų Sketchbook Piešimo.

2."Viskas Įskaičiuota" Sketch Pad: Mūsų Sketchbook Piešimo suteikia tvirtas ir patvarus paviršius, todėl tinka įvairių dažymo įrankiai.Jos sklandų balta visų medienos plaušiena, popierius yra puikus leidžia jūsų vaizduotė zdziczeć.

3.Ilgas tarnavimo laikas: Mūsų puikus Sketchbook Piešimo užtikrina pakartotinis plovimas, nepaliekant jokių pėdsakų.Su savo dvipusė tekstūra ir subtilus popieriaus tekstūra viduje puslapių, tai padidina jūsų meno su nuostabiu efektams.Puikiai tinka piešti eskizus ir doodling.

4.Lengva Dažymas: Pakelti savo spalvos patirtimi su mūsų sketchbook " aišku, popieriaus tekstūra, leidžia sklandžiai ir lengvai dažymas kad nebus padermė akis ar žalą, lengvai net su minkšta spalvų.

5.Didžioji Naudojimas: Su mūsų sketchbook piešimo, atskleisti savo kūrybiškumą, bet kokio amžiaus.Šis universalus kompanionas funkcijų, aukštos kokybės popierius, spiralės, įrišimo, ir sunku padengti, todėl puikiai tinka vaikams, paaugliams, suaugusiems, ir menininkai, tiek.Leiskite savo vaizduotei laukinių, su lengvumu.

.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių