PAKROVIMO VAIZDAI
Automobilių Monitoriai

Smartwatch Magnetinio Įkroviklio Stovas Dokas Laikiklis Suderinami Žiūrėti 6 5 4 3 USB Įkrovimo Kabelis, Laikiklis Maitinimo Adapteris Bazės

(0 Atsiliepimai)
€15.58 €12.62

Žymos:

Prekės kodas:t549117

Smartwatch Magnetinio Įkroviklio Stovas Dokas Laikiklis Suderinami Žiūrėti 6 5 4 3 USB Įkrovimo Kabelis, Laikiklis Maitinimo Adapteris Bazės Savybės:

Pagamintas su stabilios ir tvirtos ABS medžiagos, tai įkrovimo dokas užtikrina saugų ryšį tarp jūsų watch " ir dokas, užkirsti kelią netyčia paslysta ar krenta krovimas.

Nesvarbu, ar namuose, biuruose, ar kelyje, šis įkrovimo dokas leidžia patogiai įkrauti, žiūrėti, laikydami jį per taikikliai.Puikiai tinka užimtiems profesionalams, fitneso mėgėjai, ir savvyindividuals.

Be to, jos įkrovimo funkcija, tai multi-funkcinis dokas taip pat dvigubinamas kaip stendas, leidžia lengvai patikrinti laiko, pranešimus ar kitą svarbią informaciją, o jūsų žiūrėti mokesčius.

Šis įkrovimo kabelis turi turėti aksesuaras tiems, kurie nori išlaikyti savo intelektualių dėvimų prietaisą maitina iki visais laikais.

Nesvarbu, ar esate namuose, biuruose, ar kelyje, šis įkrovimo kabelis teikia patikimas ir efektyvus būdas įkrauti, žiūrėti, užtikrinant, kad jums niekada paleisti iš baterijos energijos.

Su savo aptakus ir kompaktiškas dizainas, šis įkrovimo kabelis sklandžiai susilieja į bet kokią aplinką, leidžia jums įkrauti žiūrėti nepastebimai ir be vargo.

Techniniai duomenys:

Medžiaga:ABS

Dydis:Apytiksl.5.6x5.8cm/2.2x2.28inch

Spalva:Juoda

Žiūrėti 6 5 4 3

Komplektą Sudaro:

1x Žiūrėti

Pastaba:

① .Prašome leisti 1-2cm klaidų, dėl rankinis matavimas, įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš jums užsisakyti.

② .Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Dėkojame už jūsų supratimą.

.

  • Tipas: Įkrovikliai
  • Kalbos: Lietuvių
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: XINYUANSHUNTONG
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių