PAKROVIMO VAIZDAI
Automobilių Monitoriai

Vienijantis USB Adapteris Bevielio Dongle Imtuvą Logiteches Pelės, Klaviatūros Prijungimas 6 Prietaisas M570 M585 M590 M705 M720

(0 Atsiliepimai)
€19.33 €9.66

Žymos:

Prekės kodas:t551424

Aprašymas:

1. 2,4 GHz belaidžio ryšio gavimo adapteris, stipresnį signalą, gebėjimas įveikti kliūtis, lėčiau signalo stiprumas mažėja, ilgiau perdavimo atstumas, daugiau sklandžiai ir stabiliai biuro, mūsų Mėlynas dantis adapterį, galite visiškai išspręsti jūsų biuro problemų.

2. Mėlynas dantis adapteris mažą imtuvą, kuris gali prisijungti prie iki šešių vieningą prietaisai.Atsisiųsti Vienybės programinę įrangą greitai susieti visas savo įrenginius prie jūsų belaidžio ryšio imtuvas, adapteris.Perdavimo technologija užtikrina, kad kelis įrenginius pasidalinti dideliu greičiu.

3. Šis USB vieningą imtuvas jungia kompiuterį valdytojas, todėl jūs galite naudoti ją laisvai ir jaučiasi bevielis.Šios operacijos yra jautrus ir sklandžiai.Belaidžio Blue tooth imtuvas leidžia jaustis greičiau ir laimingesni nei kiti.Prisijungti Blue tooth pele ir klaviatūra, panaikinti atstumo riba, nemokamai dirbti.

4. Belaidis imtuvas, adapteris, yra mažas, išvaizda ir rafinuotas dizainas.Mėlynas dantis dongle yra kaip mažas kaip raktas, kuris trunka ne erdvės atlikti ir leidžia naudoti laiką patogiau.Kelionės yra gera partnerė, keliauti be našta.

5. USB Vieningą imtuvas palaiko jungiamuosius kitos peles ir klaviatūras prie kompiuterio.Palaiko pelės, klaviatūros, kompiuterių ir kitų prietaisų.

Specifikacija:

Produkto Pavadinimas: Pelės Adapterį

Sąsaja: USB

Gavimo atstumas: 10M

Priėmimo prietaisai: 6

Produktų Sąrašas:

Logiteches USB vienijantis imtuvas

Pastabos:

1. Gaminio spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų apšvietimas ir ekrano Parametrai.

2. Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

.

  • Prekės Pavadinimas: Rondaful
  • Tipas: Ekranas
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių