PAKROVIMO VAIZDAI
Sportas Ir Pramogos

Ultimate 3D Žvejybos Masalas, Nekilnojamojo Žuvų Modeliavimas su Lauko Nuotykius, Žvejybos Nuotykių

(0 Atsiliepimai)
€15.33 €7.35

Žymos:

Prekės kodas:t543992

Pristatome Naują 3D Žvejybos Masalas - pagrindinis įrankis, lauko žvejybos entuziastams Šis naujoviškas modeliavimas masalas sukelia jaudulį nekilnojamojo žuvų gaudyti iki pirštų galiukų.Sukurta naudojant moderniausias technologijas, šis masalas imituoja judesius, išvaizdą, bet ir nekilnojamojo žuvų, todėl jis nenugalimas povandeninių būtybių.3D dizainas sukuria tikroviška iliuzija, apgaulės net labiausiai atsargūs, žuvis.

Meistriškai tobulumo, šis plūduriuojantis pagunda yra specialiai jūros žvejybos.Jos unikalios formos ir svorio pasiskirstymą galima jį tūptinės be vargo per vandens paviršių, pritraukia žuvį iš tolo.Realias spalvas, ir modelius, toliau stiprinti savo apeliacinį skundą, todėl būtina turėti bet kuris žvejys.

Pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, šis masalas yra pastatytas atlaikyti sunkiausias žvejybos sąlygos.Jos tvirtos konstrukcijos užtikrinama, kad jis truks daugybė žvejybos reisus, suteikti jums begalines valandas įspūdžių.

Pamiršti apie naudojant gyvą masalą arba kovoja su tradicinius masalus.Su Nauja 3D Žvejybos Masalas, jūs galite mėgautis suvirpinti žvejybos be vargo.Nesvarbu, ar esate patyręs žvejys, ar pradedantysis, šis masalas puikiai tinka visų įgūdžių lygį.

Taigi, kam laukti?Gauti savo rankas ant Naujos 3D Žvejybos Masalas šiandien ir patirti džiaugsmą, išvynioti, didelis laimikis.Nereikia praleisti ant šio žaidimo besikeičiančios žvejybos įrankis, kuris bus revoliucionizuoti savo žvejybos patirtį.

.

  • Pozicija: EŽERAS, Upės, Rezervuaras, Tvenkinys, stream, Valdymo Srityje
  • Kategorijos: Karšių Jauko
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių