PAKROVIMO VAIZDAI
Sportas Ir Pramogos

Moterų Žiemos Pirštines Megzti Šiltas Animacinių filmų Ežys Žiemą Medvilnės, Vilnos Storas Pirštines, Žieminės Pirštinės Vyrams

(0 Atsiliepimai)
€7.74 €5.04

Žymos:

Prekės kodas:t554779

Likti šiltas ir jaukus šią žiemą su mūsų Ežys Žiemą Pirštines.Featuring įdomus ežys formos dizaino ir išplėsta riešo dalis už papildomą šilumą ir komfortą.Pagamintas iš minkštos ir tvirtos medžiagos, šios pirštinės yra puikus pėsčiųjų ir padaryti puiki gimtadienio dovana.Likti stilingas ir patogus šį žiemos sezoną!

Specifikacija:

Gaminio medžiaga: Poliesterio Pluoštas

Produkto svoris: 100 g

Gaminio dydis: 26x10x1cm/10.24x3.94x0.39 cm

Produktų Sąrašas:

1 Pora * Ežys Pirštinės

Pastabos:

Dėl skirtingų apšvietimas ir ekrano parametrai, produkto spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Dėl skirtingos rankinis matavimas, prašome leisti 1-3cm dydžio skirtumas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Įdomu Ežys Stilius: Patirtis idealų komfortą ir sexy su mūsų realiai skirtos pirštinės.Modelis yra labai trimatis, todėl jis atrodo tikras ežys į savo rankas.Ruoškitės žavesio visiems žiemą su šiuo ežys dizainas.

2.Ergonomiškas Dizainas: Šių Ežys Pirštinės turi vidutinio dydžio, kad tilptų ranka geriau nei kiti pirštines.Riešo dalis priima pratęstas dizainas, kuris užtikrina puikiai tinka bet rankos dydį.Jūs neturite nerimauti apie pirštines švelninant ar griežtinant.

3.Puikus Medžiaga-pliušinis paviršius suteikia jaukus patirtimi, megzti su aukštos kokybės vilnos susipynę papildomas prabangos ir komforto.Išlaikyti savo rankas, šiltai ir patogiai, o malonus žavinga ežys dizainas.

4.Platus Paskirtis: apsaugoti jūsų rankas nuo bet kokių oro sąlygų, o puikūs žygiai, slidinėjimas, pėsčiųjų ir alpinizmas.Šių Ežys pirštinės yra universalus ir madinga, tarnauja tiek mados ir funkcijos.Plačiai taikomas apsaugos jūsų lauko eskapady.

5.Puiki Dovana: Šių Ežys Pirštinės gali nustebinti ir džiaugsmo asmenų, įvairių švenčių ir renginių, pavyzdžiui, Kalėdų, Kalėdų, Naujų Metų, ir gimtadienius.Tai idealus pateikti pasiūlymą draugai, šeimos nariai ar giminaičiai.

.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiaga: Velvet
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių