PAKROVIMO VAIZDAI
Buitinė Technika

1/2VNT Smart Šviesos Jungiklis Relės Modulis 1/2Gang Dimeris +RF Jungiklis Paramos Alexa Yandex Alice Tuya

(0 Atsiliepimai)
€37.63 €22.58

Žymos:

Prekės kodas:t52776

1/2VNT Smart Šviesos Jungiklis Relės Modulis 1/2Gang Dimeris +RF Jungiklis Paramos Alexa Yandex Alice Tuya

Aprašymas:

Tai yra smart module jungiklis, kuris turi būti naudojamas pagal vartai šakotuvą su Zigebee protokolą.

1.Šis pažangus Tuya 3.0 modulis yra skirtas 3.0 protokolo specialiai, suderinama su Tuya hub(taip pat Smartthings、PH*ILI*ES H*UE ECHO PLIUS rėmė) ir suprasite visą susieti savo namus,tikrai geras pakeisti nestabili -Fi".

2. 3.0 protokolas su mini dizainas tinka, sienos jungiklis, dėžutė ,ir lengvai paslėpti į jūsų sienos jungiklis, dėžutė jūsų tradicinių jungiklis, be jokios įtakos jūsų dekoro stilius, kad jis protingas,tai jūsų prietaisų ultimate power on/off smart perdaryti ir paversti labiausiai visus suderinamus produktus smart tie;tradicinių perjungti ir tai smart module gali savarankiškai dirbti be trukdžių. (Prašome patvirtinti, ar produkto dydį rungtynes savo jungiklį, langą prieš perkant)

3.Leidžia laisvų rankų balso ir belaidis nuotolinio valdymo;parama "Amazon" Alexa Namų Yandex balso kontrolės ir Pažangaus Gyvybės ir Tuya App kontrolės išmaniųjų telefonų su 3.0 stebulės reikia ir prijungtas.

4.Atsižvelgiant statusą, tinklas nestabilus arba ne tinklo, 3.0 jungiklio modulis yra tikrai nepakeičiamas, turi derinti su vartai į formą, namų LAN,NE DAUGIAU NERIMAUTI nėra ir silpnas tinklas,lengvai gauti valdymas per prijungti įrenginiai taip ilgai, kaip ten yra stabilus signalas;Leidžia daugiau prijungtus įtaisus, nei per WiFi protokolą;Smartthings palaikomas šis jungiklis modulis specialiai.

5.Naujas pridėtinės reset mygtuką ant perjungimo modulis paprasčiau iš naujo būdo kaip prieš;Imtis visiškai kontroliuoti prijungti prietaisai, kurių laikmačių, grafikai ir atgalinės atskaitos (1/5/30 min, 1 val., ir pan.) su Pažangaus Gyvybės ir Tuya Programą; dalis kontrolę su šeima ir draugais, kad būtų patogiau.

1. Šis produktas priima PC plastiko lukštais, kuris yra stiprus ir dėvėti, atsparus, antipireno savybių, slėgiui atspari, energijos taupymo ir patvarus.

2. Class1 saugos dizainas, built-in IC kontrolė chip, anti-trumpojo jungimo, anti-viršįtampių, apsaugos nuo perkrovos, per-temperatūros apsauga.

3. Naudoti PFC aukšto efektyvumo veiksniai, didelio efektyvumo ir energijos taupymo, didelio galingumo panaudojimo lygis, jokios taršos į

4. Išvesties režimas: pastovios srovės išėjimas, gerus rezultatus.

5. Įvesties ir išvesties laidus reikia naudoti guma kabeliai, kurie yra atsparūs aukštai ir žemai temperatūrai ir nėra lengva amžiaus.

6. Atviros grandinės apsauga: kai išėjimo terminalas yra atvira, be apkrovos.Įprasta įėjimo prie įėjimo.Produktas neturi būti pažeistas.

7. Trumpo jungimo apsauga: Jei išėjimo terminalas yra nenormalus, rezultatas teigiamas ir neigiamas poliai yra trumpas jungimas.Šis produktas bus įjungti nuo trumpojo jungimo funkcija ir nebus sukelti nuolatinę žalą dėl šio sutrikimo.

8. Apsauga nuo perkrovos: Šis produktas turi nuolat dabartinio dizaino, ir išėjimo srovės apkrovos nesikeis, per dizaino spektrą.Kai išėjimo apkrova viršija dizaino asortimentą, produkto ente

Techniniai duomenys:

Įėjimo įtampa: 110V - 240V/

Išėjimo galia: 600W (300W/kanalo)

Darbo efektyvumas: 85%

Pastovi srovė tikslumas: 5%

Galios koeficientas: >0.95

Gaminio dydis: *50*21mm

Pakavimo dėžutė: 60*55*30mm

Produkto svoris: 67g

Pakuotė:

1 * Smart Switch Relės Modulis

1 * instrukcija

Pastabos:

Įspėjimai

1. Tai yra smart module jungiklis, kuris turi būti naudojamas pagal vartai šakotuvą su Zigebee protokolą.

2. Montavimas turi būti atliekamas kvalifikuotas elektrikas pagal vietos taisyklių reikalavimus.

3. Laikyti prietaisą nepasiekiamoje vaikams ir toli nuo vandens, drėgmės ir karšta aplinka.

4. Įdiegti prietaisą atokiau nuo stiprių signalų souroes, pvz., mikrobangų owen, kuri gali sukelti signalo nutraukimas sukėlė neįprastą operaciją mergelė.

.

  • Parama: dropshipping
  • Modelio Numeris: Smart Šviesos Jungiklis
  • Vartai: Reikalingas
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: Aubess
  • Kamera Įrengta: No
  • Komunikacijos metodas: Kita
  • Suderinamumas: Viskas Suderinama
  • Valstybės Surinkimo: Ready-to-Go
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių