PAKROVIMO VAIZDAI
Buitinė Technika

Belaidžio Suderinamas Ekranas Dongle Adapterį 4K,Belaidis Imtuvas,Streaming Media Audio/Video/File Belaidžio Extender Patvarus

(0 Atsiliepimai)
€40.10 €24.06

Žymos:

Prekės kodas:t71695

Belaidžio ekranas adapteris palaiko 4K dekodavimo, teikti nuostabiu 1080P HD išvestis.Lengvai pereiti į didesnį ekraną ir mėgautis aukštos kokybės garso ir vaizdo turiniu su draugais ir šeima.

Šis kompaktiškas wireless display adapter yra labai nešiojamų, ir puikiai tinka lauko verslo pristatymus.Jo galingas lustų rinkinys užtikrina suderinamumą su įvairiais išvesties įtaisų, įskaitant nešiojamuosius kompiuterius, Kompiuteriai, "Blu-ray" leistuvai, fotoaparatai, Dvd, tablečių ir dar daugiau.Tinka konferencijų salės, namų pramogų, multimedia švietimo ir kitomis progomis.

Belaidžio vaizdo Adapteriu, Adapteris suteikia tiesa plug-and-play "funkcija, be jokių programų, "Bluetooth" arba "Wi-Fi" reikia.Tai paprasta, tačiau veiksminga struktūra, kuri palaiko privatumo režimą ir vienas pelės mygtuku spustelėkite atjungti.Jūs galite lengvai persijungti tarp kraštovaizdžio, ir portreto padidinti jūsų žiūrėjimo patirtį.

Belaidžio vaizdo adapteriu priima 2.4/5 ghz dual-band didelės spartos antenos užtikrinti stabilų perdavimo ir aukštos kokybės vaizdo dekodavimo.Jis siūlo perdavimo diapazonas iki 16 pėdų/5 metrai su labai mažo vėlinimo tik 0.1 sekundės.

Prašome atkreipti dėmesį, kad mūsų Belaidžio Ekrano Adapteris Adapteris nėra suderinamas su kai kuriais premium programų, kurios naudoja "HDCP" vaizdo autorių teisių apsaugą, pavyzdžiui, "Netflix", "Amazon Prime Video, Hulu, Comcast TV, Xfinity", Vudu, Dangų Eiti, BT Sporto palaukti.

Spalva:Sidabrinė

Medžiaga:Aliuminio lydinys

Pakuotės Turinys:

1 * Ekrano adapteris

1 * Vaizdo kabelis

1 * Garso kabelis

1 * Maitinimo kabelis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: Fasdga
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių