PAKROVIMO VAIZDAI
Pet Products

Šuo Uostinėja Žaislai Snuffle Chewable Minkštas Kamuolys, Žaislai Šunų Skalbti Mašinoje Daugiafunkcį Mokymo Žaislai, Dėlionės Šėrimo Prekes

(0 Atsiliepimai)
€17.26

Žymos:

Prekės kodas:t5108

Išlaikyti savo furry draugui pramogauti valandų valandas su mūsų minkštas ir apvalus Šuo Snuffle Kamuolys.Valgyti ir žaisti tuo pačiu metu, šis interaktyvus žaislas padės jūsų šuo nebūtų nuobodu ir ilgiau išlikti aktyvūs.Puikiai tinka visų veislių šunims!

Specifikacija:

Medžiaga: Poliesteris

Dydis: (rutulys dydis) apie 14.5*14.5*10.5 cm/5.70*5.70*4.13 į

Svoris: apie 173g

Spalva: spalvinga

Pakavimo Sąrašas:

Šunų Kramtyti Kamuolys*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Minkštas ir Patvarus: Jūsų furry draugui yra gerose rankose su mūsų šunį kramtyti kamuolys, pagamintas iš bite atsparaus poliesterio medžiagos, kuri yra tiek tvirtos ir minkštos.Šis daugkartinio naudojimo kamuolys yra lengva valyti ir gali atlaikyti sunkiųjų kramtomoji be ašarojimą.

2.Ilgai Maitinti: mūsų Šunų Kramtyti Kamuolys, mealtime tampa grojimo!Dėlionės-šerti projektavimo ypatumai dantų mazgų ir raukšles, kad turi būti navigacija, maisto iškristi.Tai apsaugo jūsų šuo užsiima ilgesnį laiką, sveikos mitybos įpročius ir psichikos stimuliacija.

3.Unikali Mokymo žaislas: Mūsų unikalus šunų kramtyti kamuolys yra skirti išlaikyti jūsų augintinė užsiima, o energijos taupymo.Tai padeda mokyti savo uoslės ir neleidžia destruktyvus elgesys.Spinta kamera yra puikus saugojimo spinta gydo ar mažų žaislų, užkirsti kelią liūdesį ir išlaikyti savo pup pramogauti.

4.Lengva Valyti: Mūsų Apskritojo Interaktyvus Šunį Kramtyti Kamuolys yra skirtos su daug kampų paslėpti gydo, todėl sunkiau augintiniai gauti juos ir skatinti jų smalsumą.Built-in squeaker prideda įspūdžių į mealtime.Rankomis skalbti ir skalbti mašinoje lengva valyti, tai jūsų šuo jaudinantis iššūkis.

5.Platus Taikymas: Pakelti savo augintinio grojimo su šiuo kramtyti kamuolys, kuris padidina jų maitinimosi įgūdžius įdomus.Puikiai tinka kačių, šunų, triušių, ir visi augintiniai, bet kokio amžiaus, jį naudoti tiek patalpose, tiek lauke už psichiškai ir fiziškai skatinti patirties.

.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Žaislai Tipas: Pliušiniai Žaislai
  • Rinkinys Tipas: no
  • Yra Protingas Prietaisas: no
  • Tipas: Šunys
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių