PAKROVIMO VAIZDAI
Pet Products

Šuo Įspūdį Dubenį Patvarus Lėtai Valgyti Šunų Maisto Dubenėlius Saugus Lėtai Šerti Naminių Gyvūnėlių Dubenį Katės Įspūdį Tiektuvą, Skirtą Sveikos Mitybos Dieta

(0 Atsiliepimai)
€8.69 €5.65

Žymos:

Prekės kodas:t10505

Aprašymas:

1. Tai Lėtai Finansuojančiojo Šuns Dubenėlyje funkcijos banguotas dizainas, kuris lėtina tiekimą.

2. Šuns Dubenėlį Lėtai Tiektuvą yra kruopščiai sukurta, iš vienos pusės gali turėti vandens, ir kita pusė gali turėti maisto.

3. Pagaminti iš maisto saugus gryno silikono medžiaga, ji yra lanksti ir niekada deformuoti.

Specifikacija:

Medžiaga: maisto kokybės silikono

Svoris: 146 g

Dydis: 19*19*2.5 cm/ 7.48*7.48*0.98 cm

Pakavimo Sąrašas:

1* Šuns Dubenėlyje Lėtai Feede

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Naudinga Dizainas: Tai Lėtai Finansuojančiojo Šuns Dubenėlyje funkcijos banguotas dizainas, kuris lėtina tiekimą, bet tai nereiškia, kad šuo atsisakyti arba gauti nusivylė.Dubenį, kaip labirintas gali padėti valdyti nutukimo ir kalorijų šunims.

2.Paprasta Operacija: Kruopščiai suprojektuotas, Šuns Dubenėlį Lėtai Finansuojančiojo Šuns Dubenėlyje turi vandens, iš vienos pusės dėl maisto ir kitų.Jūs neturite jaudintis dėl savo augintinio, tai gali išspręsti daug problemų.

3.Patvari Medžiaga: Pagaminti iš maisto saugus gryno silikono medžiaga, Šuo Įspūdį Dubuo yra lanksti ir niekada deformuojasi.Galite kartus jį tiesiai į savo kišenę, tai lengva nešiotis ir puikiai tinka vidaus ir lauko darbams.

4.Pritaikyti Naminių gyvūnų: Šunų Lėtai Finansuojančiojo padeda jūsų augintiniui suvirškinti maisto, kaip tai daro naminių gyvūnų maistas sudėtingas žaidimas.Ji gali būti naudojama siekiant sulėtinti valgymo procesą taip, kad jūsų šuo ar katė neturi valgyti per daug vienu metu.

5.Lengva Valyti: unikalus apačioje siurbtukas dizainas Pet Lėtai Finansuojančiojo Dubenį leidžia dubenį lengvai prilimpa prie pet placemats siekiant išvengti slydimo ar apvirsti.Tai patogu valyti, tiesiog padėkite jį po vandeniu, skalauti ir likučiai bus nuplauti vandeniu.

.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Elemento Tipas: Dubenys
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Taikoma Šuns Veislė: Universalus
  • Tipas: Šunys
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių