PAKROVIMO VAIZDAI
Automobilių Monitoriai

Jutiklis Klijų Freestyle Pleistrai Vandeniui Sporto Nuolat Stebėti Gliukozės Lipdukas Overpatch Juosta neslidus Anti-drop

(0 Atsiliepimai)
€4.86 €2.67

Žymos:

Prekės kodas:t488320

Aprašymas:

Lengva pritaikyti ir ne likutis: Šis pleistras yra 7 cm skersmens ir puikiai saugumu rūpinasi savo stiliumi jutiklis.Mažiau dirgina, tinka naudoti kasdien.

Hipoalerginės Klijais ir odos Draugiškas: Mūsų priemoka klijų dėmės yra be latekso, saugus, švelnus, orui ir padarė su inovatyvios medicinos medžiagos.

14 dienų ilgalaikis, vandeniui atsparus Orui: Unikalus gamybos procesas užtikrina, kad mūsų klijų dėmės turėti nuosavybės papildomi aukšto sukibimo stiprumas tinka sūkurinė vonia, dušai, mankšta ir plaukimo sporto.

Jokio centro hole ir ne klijai: 7cm puikiai tinka pleistras buvo išbandytas ir yra lengviau taikyti, net su viena ranka. 100% akrilo klijais, apimantis pleistras suteikia visišką apsaugą ir lengviau pakeisti.

100% klientų pasitenkinimo: Kiekvienas paketas eina per griežta kokybės kontrolė komanda, kad atitiktų jūsų nepertraukiamo naudojimo; Išsamias instrukcijas, gali net padėti jums pavyks pirmą kartą pleistrą.Jums tai patinka.

Techniniai duomenys:

Produkto pavadinimas: Sporto pleistras

Medžiaga: Audinys

Dydis: 7.4x7cm

Pakuotė:10x Sporto pleistras

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

2. Prašome leisti 0.1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

.

  • Prekės Pavadinimas: JINHF
  • Tipas: Ekrano Apsaugų
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių