PAKROVIMO VAIZDAI
Pet Products

Snuffle Žaislai Šunims Snuffle Interaktyvus Gydyti Žaidimas Gydyti Kamuolys Šuo, Stimuliuojantys Žaislai Skatina Natūralaus Maitinimosi

(0 Atsiliepimai)
€15.61 €5.77

Žymos:

Prekės kodas:t4867

Į snuffle kamuolys yra pagamintas iš minkštos medžiagos, stiprinti ryšius su savo furry draugui.Su slaptu kamerų, užkandžiai, medžiaga juostelės suteikia daug džiaugsmo, kramtyti, kramtyti, vienatvės, & maitinimosi.Šis universalus žaislas yra puikus, mokymo, nuobodulys ir stiprina jų psichinę sveikatą.

Specifikacija:

Gaminio medžiaga: guma + pliušas

Gaminio dydis: apie 15cm/5.91 cm

Paketas, Sąrašas:

Snuffle kamuolys šunims*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Patvari Medžiaga: Šis snuffle kamuolys šunims yra pagamintas iš aukštos kokybės gumos, pliušinis, kurios yra atsparios kramtymas ir gali atlaikyti energingas šuo žaisti.Ji tinka mažiems šunims ir švelnus, vidutinio dydžio šunys naudotis ir žaisti, o taip pat šlifuoti savo dantis ir valyti savo lūpas.

2.Skatinti Dalyvavimą: Su šiuo snuffle kamuolys šunims, jūs galite efektyviai pritraukti savo šuns palūkanų ir bendrauti linksmai, stiprinti savo ryšį.Unikalios formos prideda papildomą sluoksnį iššūkis, skatinti patrauklesnė ir patenkinti grojimo.

3.Ieškoti Stimuliacija: Iššūkis jūsų šuns protas su mūsų snuffle kamuolys šunims!Jis ateina su audinio juostelėmis, kad paslėpti skyrių dėl užkandžių - puikus įdaras su jūsų augintinio mėgstamiausių skanėstų.Stebėkite, kaip jūsų furry draugui sniffs juos val., bendrauti, ieškoti maisto mokymo!

4.Geras Partneris: Jūsų furry draugui nusipelno geriausia ir tai snuffle kamuolys šunims, suteikia geras kompanionas, patenkinti savo instinktyvių poreikių per žaidimą, o padėti su kramtyti, kramtyti, vienatvė, nuobodulys, ir maitinimosi mokymo, viskas viename.

5.Puiki Dovana: Išlaikyti jūsų šuniukas pramogauti su mūsų snuffle kamuolys šunims.Ji skatina sveiką gyvenimo būdą, nustatyta, psichikos stimuliavimo, ir pagerina jūsų šunų kompanionas gamtos medžioklės įgūdžius.Būtina turėti žaislas kiekvienas žaismingas šuo.

.

  • Žaislai Tipas: Pliušiniai Žaislai
  • Yra Protingas Prietaisas: no
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių