PAKROVIMO VAIZDAI
Pet Products

Q1JB 2VNT Minkštas Pet Narve Lova Trinkelėmis Žaisti Mat Slėptuvę Namas Mat Žiemą Lova Šeškai Miega Lovoje, Smulkių Gyvūnų Triušio Namas Pagalvėlė

(0 Atsiliepimai)
€11.46 €5.62

Žymos:

Prekės kodas:t4585

Savybės:

OOTDTY

Mūsų Triušių Žiemą Šiltas Kilimėlis turi turėti dėl naminių gyvūnėlių savininkai nori išlaikyti savo furry draugui jaukus ir šiltas per žiemos mėnesius.Pagaminta iš minkšto ir ilgas plaukas audinio, tai suteikia optimalų izoliacija smulkūs gyvūnai kaip triušiai, jūrų kiaulytės, ir daugiau.

Meistriškai su kokybės pliušinis medžiaga, mūsų Triušis Žiemą Šiltas Kilimėlis užtikrina puikias šilumos ir ilgaamžiškumo.Medvilnės užpildymas užtikrina patikimą šilumos izoliaciją, o mašina galima skalbti skirtos leidžia lengva priežiūra.

Skirta mažoms augintiniai, mūsų Triušis Žiemą Šiltas Kilimėlis tinka triušiams, jūrų kiaulytėms, ir kitų smulkių gyvūnų.Jis siūlo šiltą poilsio erdvę, išlaikyti juos patogu šaltuoju metų laiku.

Ar dedamas į triušio narvą, arba bet patalpų plotas, pvz., lovos, sofos ar grindų, mūsų Triušis Žiemą Šiltas Kilimėlis sukuria šiltą vieta jūsų furry draugui atsipalaiduoti.Jo puikus papildymas bet koks gyvūnas friendlyhome.

Gydyti yourpet dovana, šiluma ir komfortas su mūsų Triušis Žiemą Šiltas Kilimėlis.Jo lengva valyti ir patvarus sukurta daro tai patikimas pasirinkimas gyvūnėlių savininkai.Suteikti savo furry draugui šiltas trauktis!

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Pliušas

Gaminio Dydis: Apytiksl. 01size 32x25cm/12.6x9.84inch, 02size 49x32cm/19.29x12.59inch

Variantas: 01/02

Komplektą Sudaro:

2x Žiurkėno Lova Kilimėlis

Pastaba:

Prašome leisti 1-2cm klaidų, dėl rankinis matavimas.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiaga: Vilnos
  • CN: Kinija
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių