PAKROVIMO VAIZDAI
Komandinis Sportas

Raišteliu Vandeniui Krepšinio Kuprinės Nešiojamųjų Kuprinė Sporto Krepšyje, Su Nuimamu Kamuolys Akių Maišą Paslėpti Akių Kelionės Krepšys

(0 Atsiliepimai)
€25.83 €12.92

Žymos:

Prekės kodas:t43235

Raišteliu Vandeniui Krepšinio Kuprinės Nešiojamųjų Kuprinė Sporto Krepšyje, Su Nuimamu Kamuolys Akių Maišą Nuslėpė Vielos Tinklo Krepšys, Kelioninis Krepšys

Kulka Taškų: 1,Aukštos Kokybės Medžiagos: kuprinė pagaminta iš nailono ir padengtos neperšlampama danga, o vielos tinklo krepšys yra pagamintas iš 80% poliesterio ir 20% spandex dėvėti ir ilgaamžiškumą.

2,Paprasta Naudoti: raišteliu dizainas leidžia jums atidaryti ir uždaryti savo maišą greitai.Juodu raišteliu kuprinė gali būti mašiną nuplauti taupydami jūsų laiką ir energiją, ir ji greitai džiūsta, taip pat.

3,Krepšinio Kuprinė Dizainas: Mūsų raišteliu vandeniui krepšinio kuprinė yra skirtas akių kišenės, kurie yra prijungti prie kuprinė su 2 mygtukais.

4,Patogus Krepšys: Tai raišteliu krepšys yra įrengtos minkštos ir storos raišteliu dvigubai petnešėlėmis (8 mm storio), kuris yra ne tik stiprus ir nėra lengva sulaužyti, bet taip pat užkirsti kelią pečių gražu smaugia.

5,Plačiai Naudojamas: kuprinė gali turėti kai kurių nešiojamųjų elektroninių produktų ir įvairūs maži sporto įranga, pvz., elastinės juostos, spaustuvai, pilvo ratus ir pan.Akių maišas gali turėti įvairių kamuoliukus, tokius kaip krepšinis, futbolas ir kt.

Aprašymas:

Mūsų raišteliu krepšinio kuprinė yra pagaminta iš aukštos kokybės nailono medžiagos, kuri yra atsparus vandeniui, patvarus, stiprus, ir dėvėti, atsparus vandeniui.Ji gali būti naudojama ir lauko veikla, įskaitant sporto salė, joga, žygiai, turistiniai ir kt.

Specifikacija:

Produkto pavadinimas: Raišteliu Vandeniui Krepšinio Kuprinė

Produkto spalva: juoda

Produkto svoris: apie 0.35 kg

Gaminio medžiaga: poliesteris

Sezonas naudoti: visų sezonų

Produkto : prekybos, laisvalaikio, kelionės

Pakavimo Sąrašas:

1*multi-funkcinis kuprinė

Pastabos:

1. Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva produktas gali šiek tiek skirtis nuo spalvų, kaip parodyta paveikslėlyje.

2. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti matavimo nuokrypis 1-3cm.

PASTABA

Pašto kodai pradedant 07,51,52,35,38 Ispanijoje priklauso atokiose vietovėse, prašome neperka užsienio sandėlių, pristatymo, tik Kinija gali pristatyti .Ačiū.

1. Apie Atsiliepimą:

1.1 Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

1.2 Atsiliepimai MUMS labai svarbi, Todėl prašome susisiekti su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti geriausias paslaugas klientams.

1.3 neįmanoma išspręsti, jei mes ne(ne) žinoti apie juos!

2. Kokie metodai mokėjimo?

2.1 priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2.2 Pastaba: Kiti apie mokėjimo PER šią nuorodą: https://service.Trinkeliumeistras.lt/page/knowledge?pageId=37&category=1000021991&knowledge=1060068630&language=en

2.3 Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

2.4. Jeigu jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

3. Aabout Pristatymas:

3.1 VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO),Nurodymai, apdoroti laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3.2 Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

3.3 vaizdus, rodomus nėra faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

3.4 PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

3.5 Jei negavote jūsų siuntą per laiką,?susisiekite su mumis (iš karto).Mes bėgių kelio su laivybos kompanija kuo greičiau ir atsakymas jums.

3.6 Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

3.7 Pardavėjas nėra atsakingas už importo muito, pirkėjas yra atsakingas už tai.Bet koks ginčas, kurį sukelia tai neprotinga.

3.8 BR pirkėjas, prašome pateikti CPF ar CNPJ, ji bus jums geriau, kad jį gauti artimiausiu metu.ačiū

4. Grįžti ir Grąžinti:

4.1 turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti po to, kai jį gavo.Jei ūkyje, ji labiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.

4.2 IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

4.3 Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grąžinimo.

.

  • Tipas: Kita
  • Modelio Numeris: kuprinė
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių