PAKROVIMO VAIZDAI
Komandinis Sportas

2VNT Futbolo Burnos apsaugą Sporto Burnos apsaugą Futbolo Mouthguard Visiems, Jaunimo Ir Suaugusiųjų, Futbolo, Bokso, ledo Ritulio

(0 Atsiliepimai)
€9.72 €6.02

Žymos:

Prekės kodas:t202703

2VNT Futbolo Burnos apsaugą Sporto Burnos apsaugą Futbolo Mouthguard Visiems, Jaunimo Ir Suaugusiųjų, Futbolo, Bokso, ledo Ritulio minkštos EVA medžiagos, naudojamos mouthguards yra lanksti atminties, patogų tinka ilgų.Mūsų futbolo mouthguard paprasta naudoti, patogi tinka, lengvai formos, kad tiktų įvairių dantų sąlygos ir dydžiai.

Sunkiųjų exoskeleton atsparus smūgiams rėmo sujungia tris strategiškai ventiliacijos angos dizaino, kuris leis oro pabėgti laisviau teikti lengviau kvėpuoti, patirtimi ir optimalų komfortą.Be to, kiekvienas mouthguard ateina su kabrioleto, pririšti, kad jūs galite pridėti juos prie šalmo.

Pirma, įdėti futbolo burnos apsaugą į verdantį vandenį 30s.Antra, nuplaukite greitai šaltame vandenyje.Įdėti jį į savo burną, uždaryti savo burną ir bite petnešos su dantimis, ir laukti, petnešos formos, apie 30 sekundžių.Galiausiai, įdėti į šaltą vandenį, kad sustiprina petnešos.

sporto burnos apsaugą, tinka visi kontaktinis sportas, kur nagų apsauga yra reikalinga arba rekomenduojama, pavyzdžiui, futbolo, regbio, lacrosse, ledo ritulio, MMA, boksas, džiudžitsų ir daugiau.Tai geriausia dovana visiems, jaunimo ir suaugusiųjų sportininkų.

Medžiaga: EVA

spalva: juoda+sidabrinė

Pakuotės Turinys:

2 x Burnos apsaugą

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių