PAKROVIMO VAIZDAI
Dekoratyviniai & Valymas Ir Apsauga

Grandinės Pertraukiklis Dviračių Grandinės Pertraukiklis Splitter Priemone ATV Nuorodą, Kniedijimo Įrankis Automatinis Motociklas Traktoriaus ATV Dviračių

(0 Atsiliepimai)
€24.35 €12.17

Žymos:

Prekės kodas:t38398

Ieškote paprastas ir patogus dviračio grandinės pertraukiklis?Ieškoti ne toliau!Mūsų dviračių grandinės pertraukiklis yra specialiai skirta motociklų grandines ir funkcijos specialiai apdorotas paviršius, kad trukti ilgai.Profesinės gamybos, tai dviračių grandinės pertraukiklis yra būtina turėti įrankį, bet rimta rider.

Specifikacija:

Produkto pavadinimas: grandinės valiklis

Svoris: apie 500g

Medžiaga: Alloy

Pakuotės: Lizdinė Plokštelė

Dydis: kaip parodyta paveikslėlyje

Pakavimo Sąrašas:

1pc x grandinės pertraukiklis motociklas

Kokios patarimai:

1. Dėl spalvų temperatūros ekranas, vaizdo kamera, aplinkos šviesos ir fotografijos įgūdžius, ir pan., ten gali būti šiek tiek spalvų skirtumas nuotraukas, kai kurie produktai, ir spalva yra tema, kad tikrasis produktas!

2. Dėl skirtingų rankinis matavimas, prašome leisti šiek tiek dydžio skirtumas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1."Pasidaryk pats" Nutraukti Grandines: Taupyti pinigus ant brangaus remonto dirbtuvės apsilankymai su mūsų motociklo grandinės pertraukiklis rinkinys.Yra grandinės valiklis, todėl jį lengva naudoti ir nuimkite grandines sau, užtikrinti patogią priežiūrą ir patikimus rezultatus.

2.Plataus Taikymo: Išlaikyti motociklo, dviračių, ATV, traktoriaus, arba kalnų dviratį top formos, su lengvumu, ačiū, kad mūsų automatinis įrankis, kuris be vargo pertraukos grandines, greita techninė priežiūra ir remontas.

3.Patogus naudojimas: Mūsų grandinės pertraukiklis motociklo pristato lengvai naudojamą dizaino su specialiai apdorotas paviršius geriau įspūdingos, suteikti motociklų savininkams ramūs, jie gali greitai padaryti grandinės patikslinimus su minimaliomis vargo.

4.Tvirtos Grandinės Pertraukiklis Motociklo Priemonė: Meistriškai su patvarus aliuminio lydinys medžiagos, tai motociklo grandinės pertraukiklis gali pasigirti puikiu aušinimas veiklos ir anti-rust savybes, užtikrinti patikimą ir ilgalaikį našumą.

5.Meistriškai Paruošta Statyti: Pastatytas su aukšto tikslumo ir bauda kūrinys, mūsų grandinės pertraukiklis motociklo užtikrina stabilų ir nuoseklų veikimą.Savo profesinės gamybos užtikrina didelį patikimumą, todėl viršų pasirinkimas dviratininkams.

.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Tipas: Padangų Remonto Įrankiai
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių