PAKROVIMO VAIZDAI
Dekoratyviniai & Valymas Ir Apsauga

Automobilių Variklio Švaresnis Variklis Nuriebintojas Automobilių Pašalina Riebalų ir Nešvarumus Nuo Varikliai, Ratai ir Padangos su Automobilių Cleaner

(0 Atsiliepimai)
€13.83 €6.91

Žymos:

Prekės kodas:t106996

Pardavimo Punktuose:

1. Variklio Valymas: Šis produktas veiksmingai pašalina išorės naftos ir dulkes nuo savo automobilio variklio, atkurti blizgesį ir išvaizda.Ji yra paprasta naudoti ir saugi visų tipų varikliams.

2. Pratęsti Gyvenimą: Tai automobilio variklio švaresnis padeda sumažinti dėvėti ir naikina dėl savo variklio dalys, pailginti jų gyvenimo ir veiklos.Ji yra paprasta naudoti ir veiksminga visų tipų varikliams.

3. Eco-friendly: Šis automobilių variklių valiklis, pagamintas iš ekologiškų ir saugių medžiagų, kad nepadarytų žalos žmonėms ar aplinkai.Ji valo automobilio variklį, nepažeidus laidų ir dalys, paliekant blizgantys ir lygūs.

4. Lengvas Valymas: Ne išardymas arba profesinės priemonės yra reikalingos.Tiesiog purškimo ant variklio paviršiaus, palaukite keletą minučių, tada nuvalykite sausa šluoste.Lengva naudoti ir veiksminga.

5. Multi-Purpose Sprendimas: Pasiekti optimalias variklio eksploatacines su šio automobilio variklis, siurblys, kuris greitai pašalina tepalų ir teršalų iš automobilių, motociklų, valčių ir kitų metalinių paviršių.Gauti savo transporto priemones veikia sklandžiau nei bet kada anksčiau.

Atgaivinti savo motociklo variklio skyrius su mūsų variklio skyrius švaresnis.Atkurti blizgesį ir išvaizdą jūsų variklis be išardymas arba profesionalius įrankius.Mūsų formulė yra sukurta, kad prailgina jūsų variklio būdamas švelnus laidų ir variklių dalys.

Techniniai duomenys:

1. Produkto Pavadinimas: automobilių variklių cleaner

2. Grynasis kiekis: 30ml/100ml

3. Svoris: apie 36g/110g

4. Tinkamumo laikas: 3 metus

5. Gaminio Dydis:

6. 30ml: 4.3*1.26 colių/11*3.2 cm

arba

7. 100ml:6.5*2,7 colio/16.5*7cm

Produktų Sąrašas:

1*automobilio variklio cleaner

Pastabos:

1. Prašome leisti 0,5 cm/0.20 klaidų dėl rankinis matavimas.

2. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva punktas, tikiuosi, jūs galite suprasti.

.

  • Elemento Ilgio: 11 mm
  • Elemento Plotis: 3.2 mm
  • Elemento Aukštis: 3.2 mm
  • Medžiagos Tipas: Skystis
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių