PAKROVIMO VAIZDAI
Stalo Aksesuarai Organizatorius

Pinigų Įdaru Vokai Rišiklio Pinigų Rišiklio Organizatorius Pinigų Biudžeto Nešiojamas Mini Biudžeto Segtuvų Su Mygtuką Uždarymo Vandeniui

(0 Atsiliepimai)
€11.24 €5.05

Žymos:

Prekės kodas:t38253

Mūsų pinigų įdaru vokai rišiklis yra idealus įrankis, siekiant padėti jums sutaupyti pinigų ir biudžeto savo išlaidas.Pagamintas iš aukštos kokybės PVC medžiaga, tai užtikrina ilgalaikį patvarumą.Su daug skyrių, tai puikus dalijant jūsų pinigais pagal kategorijas.Jo kompaktiškas dydis leidžia lengvai atlikti su jumis, o apsipirkti.Tinka Kalėdinių pirkinių ar bet kuriuo kitu metu metų.

Specifikacija:

Pavadinimas:Pinigų Taupymas, Špagatus

Dydis: apie 4 x 3,5 cm

Medžiaga: PVC

Pakavimo sąrašas;

1 x Pinigų Taupymo Rišiklio

Pastaba:

1. Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva produktas gali šiek tiek skirtis nuo spalvų, kaip parodyta paveikslėlyje.Ačiū!

2. Dėl vadovo matavimas, matavimo nuokrypis 1-3cm yra leidžiama.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Patogus susisiekimas: greitai ir lengvai gauti savo kredito kortelių ir čekių su mūsų pinigų taupymo rišiklio, kuris apima nešiojamas kišenėje.Pasiimkite su savimi, o apsipirkti, nes tai lengvas ir vidutinio dydžio, įrengti lengvai rankinėje ar krepšyje.

2.Ekonomiškas Organizatorius: Šis rišiklio padeda jums sutaupyti pinigų, teikiant sistemingą požiūrį valdyti savo išlaidas ir biudžeto.Puikiai tinka tiems, kurie nenori, kad atliekų pinigus nereikalingų pirkinių, jis leidžia jums pradėti taupyti anksti, su konkrečių tikslų.Gauti organizuotas, sutaupyti pinigų ir investuoti į savo finansinę ateitį.

3.Finansų Planuotojas: sekti savo indėlius ir pašalinimus su šiuo mini biudžeto rašomosios lentos.Tai pinigų taupymo rišiklio padeda jums organizuoti savo išlaidas ir sutaupyti pinigų, pinigų paketų sudarymas.

4.Tvirtas ir atsparus Vandeniui: Apsaugoti jūsų dokumentus su mūsų išskirtinį pinigų taupymo rišiklio.Pagaminti iš kokybiškų PVC medžiagos, jis yra atsparus vandeniui, patvarus ir lengva valyti.Šis praktiškas ir gražus dizainas garantuoja jums sutaupyti daugiau pasitikėjimo.

5.Ypatingą Dovaną: Tai puiki dovana pasirinkimas už save ar savo artimuosius, nesvarbu, ar tai Kalėdos, Gimtadienis, naujieji Metai, Valentino Diena ar bet kokia kita proga.Su jos praktiškumas ir naudingumą, tai tikrai bus geras pasirinkimas rodo, kad jūsų priežiūra ir parama.

.

  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Modelio Numeris: Pinigų Taupymo Rišiklio
  • Tipas: Dokumentas Padėklai
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių