PAKROVIMO VAIZDAI
Stalo Aksesuarai Organizatorius

Metalo Rėmelio Laikiklis 8-Filialas Blue Bird Stovas Foto Gnybtus Namuose

(0 Atsiliepimai)
€22.09 €13.26

Žymos:

Prekės kodas:t66381

1. Unikalus Dizainas: Šį memo įrašą turėtojas yra gražus medis, gėlių formą, pridedant elegantiškas prisiliesti prie bet kokio stalo ar namų dekoro.

2. Daugiafunkcinis: galinti talpinti iki 8 nuotraukų, iliustracijų, pažymi, ar kitų daiktų, šį įrašą turėtojas išlaiko svarbu, viskas kontroliuojama ir lengvai prieinama.

3. Patvari Medžiaga: Pagaminti iš aukštos kokybės metalo, šį įrašą turėtojas yra tvirtas ir ilgalaikis, užtikrinti, kad jūsų daiktai būtų saugiai laikomi vieta.

4. Akį traukiantis Spalvų: energingas, rožinės spalvos gėlių medžio formos prideda pop spalvos jokios vietos, todėl tai puikus priedas jūsų biuro ar namų dekoro.

5. Universalus Naudojimas: nesvarbu, Ar jums reikia turėti pažymi, prie savo stalo, rodyti nuotraukas iš savo namų, arba laikyti priminimus jūsų virtuvėje, šį įrašą turėtojas yra universalus ir praktiškas įrankis, būnantiems organizuotas.Unikalus Dizainas: Šį memo įrašą turėtojas yra sukurta graži gėlė, medis formą, pridėti jutiklinio elegancija prie savo darbo stalo ar namų dekoro.

Daugiafunkcinis: Su galimybę turėti iki 8 nuotraukų, paveikslėlių, iliustracijų, pažymi, atvirukai, priminimus, ar kitų daiktų, šį įrašą turėtojas yra puikus svarbu išlaikyti viskas kontroliuojama ir lengvai prieinama.

Patvari Medžiaga: Pagaminti iš aukštos kokybės metalo, šį įrašą turėtojas yra tvirtas ir ilgalaikis, užtikrinti, kad jūsų elementai yra laikomi saugiai į vietą.

Akį traukiantis Spalva: ryškiai rožinės spalvos gėlių medžio formos prideda pop spalvos jokios vietos, todėl tai puikus priedas jūsų biuro ar namų dekoro.

Universalus Naudojimas: nesvarbu, Ar jūs naudojate jį laikyti pažymi, prie savo stalo, rodyti nuotraukas iš savo namų, arba laikyti priminimus jūsų virtuvėje, šį įrašą turėtojas yra universalus ir praktiškas įrankis, būnantiems organizuotas.

100% Nauja ir Aukštos Kokybės

Tipas:Blue Bird Kortelės Pastaba Foto Turėtojas

Dydis: 26*7*5 cm

Spalva:Juoda+Sidabrinė

.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Stilius: Atsitiktinis
  • Dangos Medžiaga: Metalo
  • Medžiaga: Metalo
  • Tipas: Kortelės Turėtojai & Turėtojams
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių