PAKROVIMO VAIZDAI
Namai Ir Sodas

Staigmena Flipbook Už Pasiūlymą "PASIDARYK pats" Flipss Knygos Animacija Su Skyle 126 Puslapių Animacija Pasiūlymą Knyga Su Hiddens Žiedas

(0 Atsiliepimai)
€19.40 €9.70

Žymos:

Prekės kodas:t3671

Nustebinkite savo partnerį su flipbook, kad įrašai savo meilės istoriją.Kiekviename puslapyje rodomi įsimintina akimirka jūsų santykių, su nuostaba santuokos pasiūlymą dėl paskutinio puslapio.Į flipbook turi sklandžiai ir tvirtos tekstūros, su UV stiklus apsaugoti nuotraukas nuo išblukimo.Puikus būdas į klausimą ir brangina savo prisiminimus.

Produkto pavadinimas: hiddenss žiedas flipss knyga

Produkto svoris: 500g

Gaminio dydis: 14.5*10*2 (cm)

Gaminio medžiaga: popierius

Skelbimas:

Dėl skirtingo apšvietimo bei ekrano parametrų, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Dėl skirtingų rankinis matavimas, prašome leisti 1-2cm dydžio skirtumas.

Sąrašas:

Animacinių filmų Flipss Užsakyti su Skyle *1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Švęskite savo meilę: Tai staigmena flipbook už pasiūlymą yra kūrybiškas ir romantiškas būdas išreikšti savo meilę ir pasiūlyti savo partneriui.Jūs galite užpildyti flipbook su savo nuotraukomis ir žodžiais, ir pasidalinti savo kelionę ir jausmus su jais.

2.Pridėta trimatis: Tai flipbook turi aukštos kokybės gamybos procese, kuris pagerina tekstūrą ir kokybės puslapių.Jame įdegio įspaudas, kuris suteikia trimačius vaizdus ir patrauklią išvaizdą su flipbook.

3.UV Stiklai: Tai staigmena flipbook už pasiūlymą yra padengtas UV stiklai, kuri leidžia vandeniui, ir atspaudų-įrodymas.Jūs galite mėgautis savo flipbook nesirūpindami vandens dėmes ar pirštų atspaudus.

4.: Ji yra 126 puslapiai, galite rašyti savo nuotraukas ir kiekviename puslapyje.Galite dar kartą peržiūrėti savo pažinties ir meilės, ir padaryti juos graudus.Paskutiniame puslapyje, galite rodyti žiedas ir nustebinti juos su savo pasiūlymą.

5.Prisiminimai dovana: Su šiuo staigmena flipbook už pasiūlymą, galite sukurti ilgalaikę atmintį savo romantišką kelionę ir parodyti savo partneriui, kiek jūs priežiūros.Tai yra puikus būdų, kaip švęsti savo meilę ir padaryti ypatingą pasiūlymą, kuris bus paliesti jų širdis.

.

  • Modelio Numeris: Animacinių filmų Flipss Knyga, su Skyle
  • Medžiaga: MEDVILNĖS
  • Proga: Eid al-Fitr
  • Elektroninis: no
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių