PAKROVIMO VAIZDAI
Namai Ir Sodas

Kalėdų Beveidis Lėlės Gnome Pavaduotojas Dekoro Pliušinis Nykštukai Ilgas Kojas, Rankų Darbo Švedų Figūrėlės Kalėdų Šaliai Dekoro

(0 Atsiliepimai)
€10.77

Žymos:

Prekės kodas:t11362

Pridėti kai kurios šventinės vaišės jūsų atostogų dekoro su šių patvarus Kalėdų pliušinis nykštukai.Įrengtas klasikinis Kalėdų elementas dizainas, tai Pasisekė Kalėdinis Namų Dekoras vienetų ateiti su sunkiųjų bazę, kuri daro juos idealiai tinka plinta atostogų dvasia.Pareikšti šiluma ir įdomus jūsų namuose šį atostogų sezoną.

Gaminio medžiaga: pagamintas iš aukštos kokybės vilnos

Sąrašas:

1*Kalėdų beveidis gnome lėlės

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Kokybės medžiaga: Patirtis šventė su mūsų Kalėdų nykštukai, rankų darbo, iš vilnos.Built-in laidas skrybėlę suteikia lankstumo ir patvarumo, saugus vaikams.

2.Šventinio Žavesio: Mūsų Kalėdų nykštukai yra puikus papildymas bet šventė dekoro.Jų žavinga dizainas ir ryškios spalvos atneš a touch fantazija, kad jūsų namuose, o taip pat simbolizuoja sėkmės ir laimės.

3.Platus panaudojimas: TA universalus, dekoravimo, jie gali būti naudojami bet dalį savo namų, iš stalviršiai prie židiniai.Pakabinti juos ant savo medžio arba stuff juos savo kojinę dovanų maišelį, mielas, be savo atostogų dekoro.

4.Nepajudinamas Ekranas: Mūsų Kalėdų nykštukai ateiti su tvirto pagrindo, kad lieka tariant, išvengti slydimo ar vartė.Su sunkiojo pamatai ir neslidus dizainas, šie nykštukai pasiūlyti saugoma vieta ant bet kokio paviršiaus.

5.Švenčių Dovana: Pakelti savo atostogų dekoro su mūsų Kalėdų nykštukai.Puikus to skleisti džiaugsmą ir atostogų dvasia.Mūsų rankų darbo glamuras yra idealus būdas atnešti šeimos kartu aplink Kalėdų eglutė.

.

  • Rinkinys Tipas: no
  • Elektroninis: no
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Modelio Numeris: Kalėdų Nykštukai
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių