PAKROVIMO VAIZDAI
Namai Ir Sodas

Du-in-one Uodai Uodai Lempos Dezinsekcijos Namų UV suvilioti Uodų, Dezinsekcijos Įveikti Veidrodėliai Elektra Uodų Įveikti

(0 Atsiliepimai)
€9.05

Žymos:

Prekės kodas:t14978

Mes siūlome nuolaida didelis kiekis.Kviečiame susisiekti su mumis!

Du-in-one Uodai Uodai Lempos Dezinsekcijos Namų UV suvilioti Uodų, Dezinsekcijos Įveikti Veidrodėliai Elektra Uodų Įveikti

Elektros Uodų Tauškutis yra puikus sprendimas tiems, kurie nori atsikratyti baisus uodai, musės, blakės, ir kitų skraidančių vabzdžių, nenaudojant kenksmingų cheminių medžiagų arba insekticidai.Su aukšto slėgio akių, galite iš karto nužudyti, šie vabzdžiai be kenkia jūsų baldų ar sienų.

Šis Uodas Tauškutis yra sulankstomas ir patogus nešiotis, kad būtų galima lengvai atlikti bet kur, kur jums eiti.Nesvarbu, ar esate kempingas, kelionės, ar tiesiog atsipalaiduoti savo kieme, tai puiki uodų kontrolės sprendimas.

USB įkrovimo lizdas leidžia jums įkrauti greitai ir lengvai, todėl jūs galite naudoti ją, kai jums reikia.

Raudonos šviesos uodų pagunda yra labai veiksmingas pritraukti uodų ir kitų skraidančių vabzdžių, kad būtų lengviau jums nužudyti juos.Elektros Uodų Tauškutis yra taip pat suprojektuotas su saugos apsaugą, siekiant išvengti atsitiktinio elektros smūgio, todėl jūs galite naudoti ją saugiai aplink vaikai ir naminiai gyvūnai.

Šio namų ūkio produktas yra puikus patalpų uodų kontrolės.Jūs galite naudoti ją į jūsų miegamajame, gyvenamasis kambarys, arba bet kurioje kitoje vietoje, savo namuose, kur uodai yra problema.Taip pat galite jį naudoti lauke laikyti uodai toli, o jums atsipalaiduoti kiemelyje.

Elektros Uodų Tauškutis yra aukštos kokybės produktas, kuris yra pastatytas paskutinis.Jis turi ilgą gyvenimą, todėl tai puiki investicija jūsų namuose.Jūs galite jį naudoti metus, nesirūpindami apie ją pakeisti.

Tai, sulankstomas, nešiojamas, ir labai veiksminga žudymo uodų ir kitų skraidančių vabzdžių.Gauti jūsų šiandien ir mėgautis uodai nemokamai aplinka.

Funkcija:

1.Elektros Uodų Tauškutis funkcijomis, aukšto slėgio akių, kad gali iškart nužudyti uodai, musės, blakės, ir kitų skraidančių vabzdžių be kenkia jūsų baldų ar sienų.

2.Patogu: Tai Uodai Tauškutis yra sulankstomas ir patogus nešiotis, kad būtų galima lengvai atlikti bet kur, kur jums eiti.Nesvarbu, ar esate kempingas, kelionės, ar tiesiog atsipalaiduoti savo kieme, tai puiki uodų kontrolės sprendimas.

3.USB jungtį: Įrengtas su USB įkrovimo lizdas, Elektros Uodų Tauškutis galima įkrauti lengvai ir greitai.Jūs galite prijungti savo nešiojamąjį kompiuterį, centrinis bankas, arba bet koks kitas USB įjungtas prietaisas imti jį.

4.Saugus Naudoti: raudonos šviesos uodų pagunda yra labai veiksmingas pritraukti uodų ir kitų skraidančių vabzdžių.Elektros Uodų Tauškutis yra taip pat suprojektuotas su saugos apsaugą, siekiant išvengti atsitiktinio elektros smūgio.

5.Ilgas tarnavimo laikas: Elektros Uodų Tauškutis yra ilgalaikės, todėl tai puiki investicija jūsų namuose.Jūs galite jį naudoti metus, nesirūpindami apie ją pakeisti.

1*uodų tauškutis

.

  • Medžiaga: ABS
  • Su Baterijomis: Taip
  • Įkrovimo laikas: 2-4 Valandos
  • Akių Stilius: 3 Sluoksnis
  • Produkto Savybės: Sulankstomas
  • Maitinimo Šaltinis: ELEKTROS
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių