PAKROVIMO VAIZDAI
Namai Ir Sodas

Šviesos Tapybos Kūrybinės Sienos Šiuolaikinės Tapybos Apšvietimo Šviesos Stalo, Sienos Akį Traukiantis Papuošalas Gyvenimo Kambario, Miegamasis

(0 Atsiliepimai)
€5.30 €3.71

Žymos:

Prekės kodas:t3499

Padidinti visus kambario atmosferą su mūsų LED šviesos tapyba!Pagamintas iš saugių PP medžiaga, ji priduria, grožio kokią erdvę.Puikiai tinka įvairioms progoms ir festivaliuose.Jokių papildomų priemonių, reikalingų sukurti šiltą ir romantišką atmosferą.

Techniniai duomenys:

Produkto:Šviesos tapyba

Medžiaga: PP

Dydis: apie 15*10cm/5.91*3.94 cm

Šaltinis: Mygtukas baterija (pakuotėje incleded)

Pakavimo Sąrašas:

1pc*LED šviesos tapyba

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Meninės Kūrybos: Pakelti savo meno kūrinius su mūsų LED šviesos tapyba trinkelėmis.Pagamintas iš tvirto ir lygaus pp medžiaga, ji numato nuoseklų savo kūrybiškumą drobė.Šviesus ir ilgaamžiai LED žibintai užtikrinti tikslų apšvietimas puikus kūrinys išsiskiria.

2.Universalus Dekoro Akcentas: Pakelti namų dekoro su mūsų LED šviesos paveikslai puošia unikalaus dizaino, ir sieninius pakabinimo žiedas.Montuoti ant durų, spintų, ir dar daugiau sustiprina atmosfera ir sutaupyti vietos.

3.Įvairios Led Šviesos Tapyba: Pakelti atmosferą savo aplinką su mūsų interaktyvios LED šviesos tapyba!Įrengtas platus modelių, įskaitant gyvūnus, abstrakčių dizaino ir daugiau, šis paveikslas gali būti naudojamas tiks įvairiomis progomis, ir temos.

4.Romantiška Led Šviesos Tapyba: Apšviesti savo erdvę mūsų apšvietimas, tapyba, dekoravimas, su built-in LED šviesos karoliukai.Minkštas, šiltas švytėjimas romantiška spalva sukuria aplinkos atmosferą, bet švenčių proga.

5.Lengvas Meniškumas: LED tapybos sienos menas leidžia be vargo džiazo iki jūsų sienos su įtaigus šviesos modelius.Nereikia papildomų įrankių - įdėkite įtraukti 10TN baterijų ir pradėti kurti!Mėgaukitės ekonomiškas ir viena-of-a-kind namų dekoro su šio vartotojo tausojančias inovacijas.

.

  • Modelio Numeris: LED Šviesos Tapyba
  • Medžiaga: MEDVILNĖS
  • Proga: Eid al-Fitr
  • Elektroninis: no
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių