PAKROVIMO VAIZDAI
Spausdinimo Produktų

2024 Stalinio Kalendoriaus Gėlių Tema Mėnesio Kalendoriaus Kūrybos Stalinis Kalendorius Su Mediniais Stalinis Kalendorius, Skirtas Studijuoti Kambarys

(0 Atsiliepimai)
€9.83 €6.88

Žymos:

Prekės kodas:t298199

Tvarkykite savo metus su mūsų Gėlių tematikos Stalo Kraštovaizdžio Kalendorių!Lengva pakeisti bet kuriuo metu, jo kompaktiškas dydis-tinka bet kurioje erdvėje.Puikiai tinka kiekviena proga, įskaitant Naujųjų Metų, Gimtadienio, Jubiliejaus, Kalėdų, ir Velykų.Universalus dizainas, tinka įvairių programų.

Specifikacija:

Produkto pavadinimas: 2024 Stalinis Kalendorius

Produkto svoris: 250g

Gaminio dydis: apie 10.8x17.5x3cm/4.25x6.89x1.18 cm

Gaminio medžiaga: popierius

Pakavimo Sąrašas:

1x 2024 Darbastalio Kalendorių

Pastaba:

Dėl skirtingo apšvietimo bei ekrano parametrų, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Dėl skirtingų vadovas matavimai, prašome leisti 1-2cm dydžio skirtumas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Gėlių Įkvėpimo: Puošia savo stalo su mūsų 2024 Stalinis Kalendorius, kuris demonstruoja naują gėlių tema, kiekvieną mėnesį.Kiekvienas puslapis yra unikalus gėlių raštas, akcentavo su rožių folija štampavimo, prabangus, kuriame išsamiai, kad bus padaryti savo darbą pop elegancija.

2.Darbalaukio Elegancija: Tai 2024 stalinis kalendorius funkcijų mediniais pagaminti iš aukštos kokybės medienos, yra tvirtas ir patvarus.Ji priduria, elegancija liesti prie savo kompiuterio, ir leidžia jums pakeisti kalendoriaus bet kuriuo metu lengvai.

3.Lengva Nešti: Imtis savo 2024 Stalinis Kalendorius lauke su savo nešiojamų dizainas.Jos lengvai atlikti dydis ir gebėjimas kartus, kad ji idealiai tinka saugoti jūsų krepšyje ar stalčiuje.Palaikyti tvarką ir niekada nepraleisite pabūti lauke su šis kompaktiškas kalendorius jūsų pusėje.

4.Įvairias Programas: palaikyti tvarką ir viršuje savo žaidimą su 2024 stalinis kalendorius.Puikiai tinka automobilyje, namuose, mokykloje ar verslo, visa tai-tikslas kalendorius papildo bet kurį parametrą.Įrengtas erdvus dizainas ir universalus programas, ji optimizuoja jūsų produktyvumą.

5.Unikali Dovana: būkite tvarkingi ir produktyvus su 2024 Stalinis Kalendorius.Tai praktinė priemonė, padedanti valdyti savo tvarkaraštį, su lengvumu.Idealus kaip mąstantis dovana šeimai, draugams ir kolegoms, ypatingomis progomis, pavyzdžiui, Metai, gimtadienis, vestuvės, Kalėdos, ar Velykos.

.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių