PAKROVIMO VAIZDAI
Braižybos Reikmenys

Spalva Lankstus Valdovas, Minkštas Bendable Plastiko Aišku, Valdovų, Grūdintas Saugos Vaikams, mokyklinės prekės, Mokyklų ir Biuro J60A

(0 Atsiliepimai)
€3.67 €2.83

Žymos:

Prekės kodas:t286883

Savybės:

OOTDTY

Kokybės Medžiaga: Jie yra pagaminti iš minkštos PVCplastic medžiaga, tvirtas, sulankstomas, bendable, ir taip pat grūdintas.Jie gali būti pakartotinai naudoti ilgą laiką.

Pakuotės Turinys: Jūs gausite 2vnt lankstus valdovų ateiti su asorti atsitiktiniai raudona, geltona, mėlyna ar žalia spalva, kuri gali patenkinti savo kelis naudojant reikia į viską, kas įmanoma.

Lengva Naudoti: Minkšta plastiko valdovai yra lengvas, lengvai atlikti ir parduotuvės.Be kraštų, sunku subraižyti savo ranką ir neperleidžiama, lengvai laikykite jį piešti linijas.

Dizainas: yra svarstyklės abiejose valdovas, kuris yra centimetrų ir colių skalės.Taip, kad, norėdami atkreipti patters patogiai ir aiškus dizainas valdovas leidžia lengvai pamatyti apačioje.

Platus Naudojimas: Labai matavimo priemonė reguliariai arba nereguliariai punktas, tinka naudoti kai kurios vietos, pvz., mokyklose, namuose, biure ir studijoje, ir daugiau.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: PVC

Spalva: Atsitiktinė Spalva

Pakuotės Svoris: apytiksl.48g

Ilgis

Dydis: Kaip Paveikslėlyje Parodyta

Komplektą Sudaro:

2vnt Lankstus Valdovas

Pastaba:

Prašome leisti 1-2cm paklaida dėl rankinis matavimas.Prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums pasiūlymą.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

.

  • Tipas: Valdovas
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių