PAKROVIMO VAIZDAI
Braižybos Reikmenys

Menininkas Valdovas Nustatyti Skolinimosi Geometrinės Valdovas Nuolat Kintančios Žiedų Valdovas Nustatyti, Patvarus, Nereguliarus Krašto Valdovas Multi-Žiedų Valdovas

(0 Atsiliepimai)
€12.34 €4.44

Žymos:

Prekės kodas:t485105

Ne lūžus ir puikiai tinka berniukų ir mergaičių išvystyti geriau, hands-on " galimybes.Idealiai tinka skatinti vaizduotę, išreikšti emocijas, ir tobulinti meninius įgūdžius.

Gaminio medžiaga: akrilas

Gaminio dydis: 31.5*22*3cm/12.4*8.66*1.18

Produktų Sąrašas:

1 * forma valdovas rinkinys

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Skatinti Inovacijas: Šis šablonas valdovas nustatyti, skatina vaizduotę ir kibirkštys kūrybiškumą, suaktyvina smegenų spalvą ir formą perdirbimo centrus.Dizainas unikalių būdų ir formų, kurios įkvėpti naujovių.

2.Kietojo Patikimumas: Su didžiausiu prioritetu medžiagų saugos, šis šablonas valdovas rinkinys yra patikimas pasirinkimas visiems savo kūrybinius poreikius.Pagamintas iš tvirtos akrilo, tai yra vaikas draugiškas.

3.Gerinti smulkiosios motorikos įgūdžiai: Padidinti savo transporto koordinavimo įgūdžių ir hands-on " galimybes su mūsų šabloną valdovas nustatyti.Tyrinėti savo meninį potencialą ir sukurti sudėtingų formų ir dizaino vargo.

4.Išraiškingas Lizdas: Iki palengvinti kasdienius rūpesčius ir sutelkti dėmesį į dabartį, jūs galite lengvai išspręsti emocijas ir sukurti apsvaiginimo dizaino, naudojant įvairių šablonų ir formų.

5.Praktinių Tapybos Dovana: meno studentas, mūsų šabloną valdovas nustatyti vaizduotės dovaną, kuriuose formų ir modelių, skirtos skatinti meno išraiška.Šis praktinis tapybos įrankis yra puikus mokyklų projektams, ar įdomus.

.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių