PAKROVIMO VAIZDAI
Kempingas & Žygiai

Palapinė Statymų Metaliniai Kuolai Kempingas Palapinė Daugiafunkcinis Naudoti Paplūdimio Palapinė Akcijų, Už Žemės Stovyklavimo Reikmenys Pėsčiųjų Baldakimu

(0 Atsiliepimai)
€0.30 €0.21

Žymos:

Prekės kodas:t2596

Šios palapinės statymų vinys su sklandžiai kraštai yra skirtos laikyti iki nuo stiprių vėjų.Jie puikiai tinka užtikrinti hamakai.Ištraukite dirvožemio vargo su šių daugiafunkcinis statymų tinka visų kempingai poreikius.

Produkto Pavadinimas: Trikampis Stovykla Nagai

Svoris: apie 13g

Medžiaga: aliuminio lydinys + virvė

Spalvos; juoda, raudona, mėlyna, aukso

Dydis: L*W (vidut.)18*1,2 cm/7.09*0,47 colio

Taikoma: minkštas purvo žemės, paplūdimys, sniegas, pelkių parkas

Sąrašas:

1*kempingas kuolo

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Stiprus ir Patvarus: sukurtas iš tvirtos aliuminio lydinio, mūsų palapinė statymų vinys pasiūlyti itin lengvos konstrukcijos, lengvai nešiojimo, dar pakankamai tvirtas atlaikyti atšiaurių vėjų bei oro sąlygų.Puikiai tinka bet reljefas su sklandžiai kraštai lengvai įtvirtinimas.

2.Optimizuotas Stabilumas: Padidinti savo palapinę stabilumo metu lauko nuotykius su mūsų Palapinę Statymų Vinys.Reguliuoti sandarumą ir pakabinti vėjo virvę su skylėmis padidinti stabilumą pagal įterpimo gylis.Mėgaukitės išplėstinės funkcijos didesniam saugumui.

3.Multi Programos: Ar esate turistinius ant žemės arba sustabdyti hamakas ore, šie palapinė statymų vinys gali tvirtai nustatyti savo palapinės, tarps, ir kitų kempingas įrankių.Jie tinka įvairių lauko veikla, pavyzdžiui, žygiai, žvejyba, medžioklė, ir daugiau.

4.Aukščiausios Ūkyje: Featuring unikali trikampio dizaino, mūsų palapinė statymų vinys užtikrinti saugų įtvirtinimas.Didesnį kontaktinį plotą, jie apsaugo nuo slydimo ir rotacijos ir siūlo lengvas dirvožemio įterpimo ir šalinimo.

5.Universalus Panaudojimas: Šios palapinės statymų vinys gali būti naudojamos minkštos žemės, metalo paplūdimio šuoliai, arba apsaugoti daiktus nuo pučia toli.Jie yra lengva įdėti ir pakankamai tvirtos, kad atlaikytų stipraus vėjo.

.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių