PAKROVIMO VAIZDAI
Kempingas & Žygiai

Kaklo Ledo Šilko Sporto Rankšluostį Prakaito Rankšluosčiai Ledo Šilko Sporto Rankšluostį Nešiojamų Absorbentas Aušinimo Rankšluostį Už Kaklo Ir Veido Quick Dry Kaklo

(0 Atsiliepimai)
€8.32 €4.16

Žymos:

Prekės kodas:t20558

Stay cool stiliaus su mūsų specialaus dizaino kaklo !Jos švelni liesti medžiaga jaučiasi nuostabus jūsų odos, ir jūs galite lengvai pakeisti stilių, kaip jums patinka.Su jo mažos apimties, jį pasiimti su savimi bet kur.Puikiai tinka tiek vyrams, tiek moterims, kuriems reikia įveikti karščio.

Specifikacija:

Pavadinimas: Aušinimo Hoodie Rankšluostį

Dydis: (vidut.) 30*120cm/11.81*47.24 į

Medžiaga: ledo šilko audinys

Spalva: juoda, pilka

Pakavimo sąrašas:

1 x Aušinimo Hoodie Rankšluostį

Pastaba:

1. Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva produktas gali šiek tiek skirtis nuo spalvų, kaip parodyta paveikslėlyje.Ačiū!

2. Dėl vadovo matavimas, matavimo nuokrypis 1-3cm yra leidžiama.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Likti Atnaujintas: Mėgaukitės ilgalaikį vėsa su šiuo aušinimo hoodie rankšluostį.Pagaminti iš ledo šilko audinio, tai suteikia aukštą apsaugos nuo saulės su minkšta.Jos greitai sausas ir kvėpuojantis savybių jis puikiai tinka aktyvus.

2.Stilius Keitiklis: Pakelti savo išvaizdą su šiuo aušinimo hoodie rankšluosčiu, kad gali būti transformuota į paplūdimio rankšluostį, šalikas, vasaros skara, arba galvos laužymas.Universalus ir elegantiškas, šis šalikas gali būti naudojamas daugybę būdų, kaip parodyti savo unikalų stilių ir asmenybę.Puikiai tinka tiems, kurie mėgsta įjungti savo apranga ir pridėti madingas prisiliesti prie jų aušinimo poreikius.

3.Kad atitiktų Jūsų Poreikius : Ar jums reikia aušinimo hoodie rankšluostį kasdien kelionės, hijab šalikas ypatinga proga, arba jaukius wrap bet kuriuo metų laiku, šis produktas yra jums taikoma.Specialaus dizaino, kad galite dėvėti įvairiais būdais, tai rankšluostį suteikia jums patogią patirties ir įvairių komplektus.

4.Lengva Nešti: Su savo mažas garsas ir lengvas, tai aušinimo hoodie rankšluostį lengvai telpa į savo maišą ir prideda spalvų liesti savo išvaizdą, bet kada, bet kur.Ar jums reikia atvėsti po treniruotės, žygiai, arba karšta diena, tik mirkymas jį vandeniu, išgręžkite jį ir mėgautis gaivus pojūtis.

5.Taikymo sritis: Vyrai ir Moterys gali jaustis gerai prižiūrimi ir kietas metu kempingas, paplūdimys, plaukimo ir treniruotes su mūsų Aušinimo Hoodie Rankšluosčiu, kad dvigubinamas kaip šalikas, lankelis ir dar daugiau.Lengvi ir lengvai packable, tai idealus kelionės esminius aktyvų gyvenimo būdą.

.

  • Modelio Tipas: dryžuotas
  • Medžiaga: MEDVILNĖS
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių