PAKROVIMO VAIZDAI
Stalo Aksesuarai Organizatorius

Stalo Stalčiai Laikymo 2-Stalčių Saugojimo Organizatorius Daugiafunkcinis Mielas Animacinių Filmų Kanceliarinės Prekės Saugojimo Dėžutė Papuošalų Vonios Kambarys Lovos

(0 Atsiliepimai)
€18.16 €9.07

Žymos:

Prekės kodas:t25940

Atsisveikinti su netvarkinga darbo vieta su šia patogus stalčių dizainas.Su apsauga nuo dulkių prakeiktas dangtelis užtikrina, kad jūsų pieštukai likti švarus ir be dulkių.Plačiai taikomas bet stalas, šis pieštukas stalčių yra būtina turėti bet kurios darbo vietos.

Produkto pavadinimas: Desktop storage box

Gaminio dydis: 10.2*10.2*11cm/4.01*4.01*4.33 į

Produktų Sąrašas:

1 komplektas* laikymo dėžutė(lipdukai)

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Kelis tinklus: kelių tinklų įvairaus dydžio mūsų pen stalčių lauke užtikrinti įslaptintos saugoti jūsų rašikliai, pieštukai, žymekliai, ir daugiau.Jūs galite palaikyti tvarką ir rasti tai, ko reikia, su lengvumu.

2.Tvarkingas Desktop: Su šiuo pen stalčių dėžė, jūs galite laikyti savo plunksnakočiai ir pieštukai tvarkingas ir tvarkingai, patogus stumdomas skyriuje.Tokiu būdu, jūs galite turėti švarų ir tvarkingą darbalaukio ir atsisveikinti su netvarkinga darbalaukio.

3.Lengvas Prieinamumas: stalčių dizainas mūsų rašiklis, langelį, stalčių lengva atidaryti ir uždaryti, suteikti greitą prieigą prie jūsų daiktus.Jos patogioje organizacijos ir paieškos sistema imtis vargo iš pen saugojimo.

4.Apsauga nuo dulkių prakeiktas padengti: Apsaugoti savo daiktus nuo dulkių ir purvo, su viršuje prakeiktas dizainas šio pen stalčių langelį.Danga yra lengva atidaryti ir uždaryti, ir ji taip pat priduria, stilingas prisilietimas prie jūsų stalo.

5.Daugiafunkcinis Organizatorius: Organizuoti savo kanceliarinės prekės, elektros prietaisus, kosmetikos, papuošalų ir kitų daiktų toje vietoje.Tai stalo ar lovos organizatorius yra puikiai tinka bet kokioje aplinkoje ir gali būti naudojama vonios kambarys ir kompiuterio stalas taip pat.

.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių