PAKROVIMO VAIZDAI
Sportas Ir Pramogos

JIANZD Reguliuojamas Apyrankės Išleidimo Šaudymas iš lanko, Lankas, Atleiskite Pagalbos 360 Laipsnių Pasukti Žandikaulių Šaudymas iš lanko Reikmenys Šaudymas iš lanko atblokavimo

(0 Atsiliepimai)
€18.88

Žymos:

Prekės kodas:t19582

JIANZD Reguliuojamas Apyrankės Išleidimo Šaudymas iš lanko, Lankas, Atleiskite Pagalbos 360 Laipsnių Pasukti Žandikaulių Šaudymas iš lanko Reikmenys Šaudymas iš lanko Išleidimo Aids Apyrankė laida yra labai sklandžiai ir nuosekliai.jūs galite įdėti jį su viena ranka.Tai daro šaudymas iš lanko kur kas greičiau, paprasčiau, tikslūs ir ne daugiau skausmingų pirštų ar patinimas dėl traukdami lankai, Apkabos, galvos užsidaro automatiškai!

Replės galva sukasi visais 360 laipsnių, todėl tinka tiek kairėje arba dešinėje šauliai.Replės galva yra suapvalinti sumažinti trinčiai D žiedu.

Pratęsimo veleno dizainas,Jums gali suktis išleidimo pirštu reguliuoti ilgį už jus.Jis gali atitiktų žmonių su skirtingomis vertus rūšių.Tai yra labai gražus kokybės ir patogus spaudai.

Dirželis yra patogi ir tvirta.Pagaminti iš aukštos kokybės, ne ruožas audinys minkštas vidaus pamušalas.Gali apsaugoti riešą, tinka ilgai šaudymas iš lanko mokymus.Su diržo kablys ant riešo, lengva sugriežtinti ir kilimo.

Sunku Oksidacijos Gydymas, integruota Saugos Prietaisas,gamintojo bandymas lengvai neša 200 svarų,Veikia labai gerai, atleiskite, ir ne holdingo timpa d kilpa.Labai gera investicija, skirti medžiotojams ir tikslinės šauliai tiek.

Spalva: juoda

Medžiaga: aliuminio lydinys + audinys

Pakuotės Turinys:

1 x apyrankės tipo lankas ir strėlės išleidimo įrankis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių