PAKROVIMO VAIZDAI
Sportas Ir Pramogos

Smiginio Metalo Patarimas Nustatyti Metalo Patarimas Strėlyčių su Velenai, Aliuminio,Žalvario Barelių Smiginio Lauke R66E

(0 Atsiliepimai)
€24.42 €11.97

Žymos:

Prekės kodas:t25947

Savybės:

OOTDTY

Plieno patarimas strėlyčių rinkinys apima žalvario barelių+extra-patvarus aliuminio velenai+o-žiedai, siekiant išvengti atsipalaidavimo+skrydžius+plonas-atveju,ebs.

Smiginio plieno patarimas komplektas tinka visiems smiginio žaidėjas iš pradedantiesiems, atsitiktinis žaidėjas profesionalus žaidėjas.patarimas strėlyčių rinkinys yra puikus pasirinkimas kalėdų, gimtadienio ir kitomis progomis atostogų dovanų teikimas.

Nesumontuotos smiginis,kiekvienas iš plieno antgaliais smiginio ir priedai yra pakuotėje patvarioje dėžutėje, kurios lengva laikyti ir nešiotis nereikia pašalinti smiginio dalys.ji gali apsaugoti juos ar drėgmės.

Kelis set-up funkciją.eksperimentų bus padėti jums atrasti geriausią smiginio setup-jūsų stiliaus.sukurti jūsų aksesuaras sąranką, jums bus galima rasti geriausias įmanomas derinys, kad atitiktų savo stilių ir galimybes.

Universalus,metalo patarimas strėlyčių rinkinys yra puikus daugelis tikslais, pavyzdžiui, atsitiktinis žaisti ar žaidimo varžybas namuose,kolegijos bendrabučio,žaidimų kambarys,biuras,klubai,barai.

Techniniai duomenys:

Medžiaga:Aliuminio

Komplektą Sudaro:

Smiginio Metalo Patarimas Nustatyti

Pastaba:

Prašome leisti 1-2cm klaidų, dėl rankinis matavimas.

Dėl skirtingos betweeen skirtingų monitorių,nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

.

  • Tipas: Smiginis
  • Amžius: >3 metų
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių