PAKROVIMO VAIZDAI
Aparatūros

20PCS L Laikiklis Kampinis Laikiklis, Plieno L Skliausteliuose Lentynos, Metalo Kampe Petnešomis Medienos Baldai, Spintos Juoda

(0 Atsiliepimai)
€20.45 €15.34

Žymos:

Prekės kodas:t19177

Dydis:Kiekvieno kampo laikiklis dydis: 45x45x19mm/ 1.6x1.6x0.63in, storis: 2,5 mm/ 0.08, ir skylės diametras: 5mm/ 0.2 į.

SUPER LENGVA ĮDIEGTI: pridėtų, savisriegiai turi gilią gija, kuri siūlo įmonė tvirtinimo jėga ir labai spaustuvai, medienos medžiagų.Countersink tvirtinimo skylių užtikrinti varžtai neturi išsiskirti, ir prigludusi prie kūno 90 laipsnių kampu skliaustuose suteikite savo baldams estetinę išvaizdą.L Skliausteliuose Mediena gali padėti jums remontas drebantis baldus greitai ir lengvai.

GERAI, GREITAI "PASIDARYK pats" PROJEKTAI: laužtiniuose skliaustuose medienos yra puikus armavimo stačiu kampu kampe sąnarių ankštose erdvėse, pvz., knygų spintos, kėdės, stalai, lovos, spintos, komodos, stalai, staliukai, virtuvės, spintos, medžio rėmai, tvoros, spintos, indaujos ir t. t.Būti parankinis, ir mėgautis laimės-iš "PASIDARYK pats"!

STIPRESNIS & PATVARUS: kampe įtvaras yra pagamintas iš aukštos kokybės plieno, tvirtas, nebus pasukti ar deformuoti, ir turi ilgą tarnavimo laiką.Juoda-padengtas paviršius yra nepralaidus vandeniui bei nerūdijantis, ir apvalių kraštas yra lygus, be šerpetų (nr. skustuvo krašto), o ne nerimauti apie tai, braižymo, ar jūsų rankos ar baldų.

Spalva:juoda

Medžiaga:plienas

Pakuotės Turinys:

20 x L laikikliai

80 x varžtai

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • "PASIDARYK pats" ir Reikmenys: ELEKTROS
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių