PAKROVIMO VAIZDAI
Lauko Apšvietimas

333LED Saulės Lempos Lauko Judesio Jutiklis Žmogaus Indukcijos Reguliuojamas Galvos IP65 Vandeniui atsparus Universalus Saulės Energijos Sienos Žiburiai

(0 Atsiliepimai)
€18.17 €14.54

Žymos:

Prekės kodas:t17613

333LED 4 Lapų Reguliuojamas Saulės šviesos Sodas

Baterija

18650 ličio battery3.7V/2400mAh

Saulės Skydelis

5.5 V, 1,3 W

Vieną rinkinį Saulės baterijų, Saulės šviesos Nuotolinio

IP

IP65

LED KIEKIS

333LEDS SMD2835 0.2 W/30LM

Darbo Režimas

3 darbo režimai

Nuotolinio Valdymo Atstumas

5-8m

Darbo Laikas

20H

Galia

5w 500lm Funkcijos: 1. Saulės skydelis: Built-in didelis ličio baterija dydis, saulės skydelis yra 2-3 kartus, kad kitų produktų ir saulės spindulių

perskaičiavimo kursas gali pasiekti 20,5 proc.

2. LED Didelio Ryškumo Lemputės: Priimti aukštos kokybės LED lustas ir šviesus micro elektros energijos technologija.Ši lempa granulių turi didelės galios,mažos energijos sąnaudos, jokių šviesos slopinimas ir chromatines aberacijas, geras spalvų perteikimo, ilgai LED gyvenime, didelis ryškumas,teigiamų spalvų temperatūrą, jūs galite lengvai pamatyti plotas šviesos naktį.

3. Jautria judesio detektorius: saulės šviesa yra įrengta patobulinta judesio aptikimo chip ir aptikimo kampas, priima pagerintas bevielio perdavimo technologiją, vengia signalo trukdžių iš kitų belaidžių prietaisų, ir turi įmontuotą judesio jutiklį.

4. Multi-scena naudoti: yra 3 apšvietimo režimus: all-weather apšvietimo režimą, pažangios ryškumo kontrolės režimą ir ryškios šviesos režimas, automatinis funkciją galite įjungti šviesą jokių veiksmų pasirašyti, labai įdomu.Jis gali būti puikus apšvietimas jūsų rakinama, kieme, durų, garažo, veiksmus ir daugiau, ir net užkirsti kelią įsilaužėlių į duris, pavogti daiktai.

5. Lengvas montavimas: Pagamintas iš patvaraus ABS medžiaga, mūsų saulės lauko šviesos gali atlaikyti ekstremalias oro sąlygas, paketas ateina su 6 tvirtinimo varžtų, 6 plėtra inkarai ir 2 tvirtinimo laikikliai, kuris gali būti lengvai įrengti per kelias minutes.

.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: OIMG
  • Yra Lemputės Įtraukti: Taip
  • Sertifikavimo: BMK, ce, CQC, EMS, FCC, GS, LPD, pse, ROHS, SAS, UL, VDE, NĖRA
  • Maitinimo Šaltinis: Saulės
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių