PAKROVIMO VAIZDAI
Lauko Apšvietimas

3 1. Saulės USB Įkrovimo COB LED Kempingo Žibintas, Įkrovimo Prietaisas, atsparus Vandeniui Pagalbos Žibintuvėlis LED Šviesos

(0 Atsiliepimai)
€17.88 €12.16

Žymos:

Prekės kodas:t219781

[Multifunkcinis 3-in-1 dizainas]: priekinis žibintas-papildomas šviesos-COB.Jis gali būti naudojamas kaip kempingas žibintai arba žibintuvėlį.

[2 energijos režimai]: Saulės energija, USB jungtį.Raudona lemputė prie USB įvesties akcentas mokesčių (įskaitant USB įkrovimo kabelis), siekiant užtikrinti, kad šviesa yra visada kelyje.

[Pagalbos Atsarginę Prietaiso Įkroviklis]: USB galima krauti USB įrenginių, tokių kaip mobilieji telefonai ir " ipad avarijos atveju. (Įskaitant 1 USB duomenų kabelį).

[Vandeniui, super šviesus]: COB LED dizainas gali prailginti tarnavimo laiką, tuo pačiu taupant energiją.Šis darbas šviesos, atsparus vandeniui klasė yra IPX-4, nesvarbu, ar tai yra smarkus lietus arba tirštas rūkas, bet jis negali būti tiesiogiai įdėti į vandenį.

[Šeimos ir lauko multi-funkcija žibintai]: Kiekviena šeima turi tokį geriausias žibintą.Ar jis yra naudojamas kaip darbo žibintas, knygos šviesa, skaitymo šviesa, tai yra puiki dovana vyrams, šeimai ir draugams.Uraganai, audros, pėsčiųjų, kempingas, žvejyba, valtys, aut. avarinius žiburius, nameliai, palėpės, garažų, ir galios pjovimo.Gali būti naudojamas skubiai blogo oro ir veiklos lauke.

Spalva: juoda + sidabrinė

Medžiaga: plastikas

Dydis: 135*58*195mm

Pakuotės Turinys:

1 * darbo šviesos

1 * USB kabelis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

.

  • Yra Lemputės Įtraukti: No
  • Sertifikavimo: NĖRA
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių