PAKROVIMO VAIZDAI
Automobilių Plovimas Ir Priežiūra

300ml Automobilių Žibintų Remontas Agentas Ant Nulio Žibintų Remontas Skysčio Agentas Auto Šviesų Objektyvą Restauratorius Remontas, Skysčio Agentas

(0 Atsiliepimai)
€20.35

Žymos:

Prekės kodas:t17591

Kulka Taškų:

1.Geresnis Matomumas: Su mūsų šviesų objektyvą restauravimo rinkinys, jūs galite mėgautis geresnis matomumas kelyje, kaip jis nueina nuo atkurti aiškumo ir pašalina įbrėžimus suteikti jums švarus ir ilgalaikę apsaugą jūsų žibintai, didėja automobilių šviesų ryškumą.

2.Problemų Sprendimo Galia: Mūsų žibintai objektyvas, remontas sprendimas yra atsakymas į įbrėžimų, oksidacijos sukelta nyksta, poliravimo, ir geltonuoja.Gauti krištolo skaidrumo žibintai su lengvumu.

3.Lengvas Atkūrimas: Patirtis aukštą skaidrumo ir tvirtą sukibimą su šiuo žibintai objektyvo remonto rinkinys, kuris atkuria ryškumą ir aiškumą, todėl jūsų žibintai atrodo kaip naujas.Pasiekti efektyvus sprendimas su labai lengvai ir patogiai, nes jos lengvas ir patogus dizainas.Laikykite jį patogu automobilyje ar garaže, lengvai saugojimo ir prieinamumo.

4.Neprilygstama Tvarumą: Nelaikykite šio žibinto sklaidytuvo remonto komplektas vėsioje, sausoje vietoje ilgai naudoti ir lengva priežiūra.Mėgaukitės savo išskirtinis ilgaamžiškumas su ne nerimauti atliekų arba galiojimo dėka savo 300ml didelės talpos.Jūsų žibintai bus atkurti pradines aiškumą ir ryškumą.

5.Plačiai Taikoma): Šis žibintas objektyvo remonto komplektas gali būti plačiai naudojama motociklų, elektrinės transporto priemonės, Suv, RVs, automobilių, sunkvežimių, auto, automobilių ir daugiau.Ji atkuria ir šviesumu, kad jūsų žibintai minučių.

Aprašymas:

"Atgaivinti savo nuobodu žibintai su mūsų priekinis žibintas lenkijos Remonto Skystis.Sukurta lengvai poliravimo, ji atkuria žibintų aiškumo nėra laiko.Plius, tai nerimauti nemokamai investicijų, nes tai patogu laikyti, nesirūpindami apie atliekų arba galiojimo pabaigos.Idealiai tinka elektrinėms transporto priemonėms."

Specifikacija:

1.Produkto pavadinimas: Automobilių žibintų poliravimas ir remontas agentas

2.Talpa: apie 300mL

3.Pareigos: Šildomi išskyrus išblukimo ir oksidacijos

4.Tinka: visi automobilio žibintai, sunkvežimių žibintai, motociklo šviesas arba RV šviesos ir daug daugiau

Pakavimo Sąrašas:

1pc * priekinis objektyvo remonto

.

  • Modelio Pavadinimas: Žibintas Objektyvas, Remontas
  • Specialios Funkcijos: Žibintų Remontas Agentas
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių