PAKROVIMO VAIZDAI
Automobilių Plovimas Ir Priežiūra

Antifreezes & aušinimo skysčiai 258ml Automobilių Aušinimo skysčio Aušinimo Skysčio Aušinimo Sistema Universalus Aušinimo Skystis Skirtas Automobilių Automobilių Sunkvežimis

(0 Atsiliepimai)
€22.16 €8.20

Žymos:

Prekės kodas:t16155

Šis aušinimo skystis antifrizas suteikia sklandų variklio šalto paleidimo ir užtikrina normalų savo variklio.Su lengva "PASIDARYK pats" diegimo, jūs galite mėgautis komfortą ir saugumą šiuo mąstantis dovana jūsų automobilį.

Specifikacija:

Projekto Tipas: Aušinimo Skystis Antifrizas

Grynasis kiekis: 258ml

Tinkamumo laikas: 3 metus

Pagrindinė funkcija: Jis gali veiksmingai sumažinti kondensacijos taško ir šalto filtravimo taško, dyzelinas, tokiu būdu didinant žemos temperatūros sklandumui dyzelinas.

Taip, šis produktas turi gerą poveikį catalyzing plataus frakcija dyzelinių ir siauros frakcija dyzelinas.

Paketas, sąrašas:

Aušinimo Skystis Antifrizas*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Šaltas Oras Patikimumas: Sumažinti kondensacijos taško, dyzelinas, mūsų antifrizas, užtikrina sklandų variklio šalto paleidimo, net ir staiga nukrenta temperatūra ar regionų vairuotojo.Patirtis, be jokio vargo vairavimo ir geresnį variklio darbą su mūsų patikima antifrizas.

2.Efektyvus Veikimas: Šis antifrizas pagerina šešėlio takumas, dyzelinas, leidžia jam pereiti per filtrą, sklandžiai ir užtikrinti normalų variklį.Ji taip pat turi molekules, kad yra adsorbuojami ant paviršių crystal blokas, slopindamas sukibimo ir išvengti užsikimšimo.

3.Lengvai DIY Antifrizas: Mūsų antifrizo tirpalas yra paprastas ir patogus būdas apsaugoti jūsų variklį nuo užšalimo ir korozijos.Ne personalo ar reikalinga įranga: tiesiog įtraukite ją į savo dyzelinas baką santykiu 1:1000, ir jūs galite lengvai padaryti patys.Išlaikyti jūsų transporto priemonę sklandžiai su mūsų lengva "PASIDARYK pats" antifrizas.

4.Platus Suderinamumas: Su mūsų antifrizas, galite tikėtis aukščiausios klasės apsaugos jūsų dyzelinas transporto priemonės.Taikomas visiems dyzeliniams modeliams, įskaitant Visureigius, automobilių, komercinių transporto priemonių, sunkvežimių, didelių sunkvežimių ir autobusų.Saugiai ir nerimauti nemokamai kelyje.

5.Unikali Dovana Idėja: Tai antifrizas yra puiki dovana šeimos, kolegų, draugų, kurie gyvena šaltuose regionuose ar dažnai keliauti.Jis yra puikus asmeninio naudojimo, taip pat, kaip ji saugo jūsų automobilį nuo užšalimo.

.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių